dimarts, 16 d’octubre del 2007

Inscripció campionat d'hivern de la UdG

A la pàgina web del servei d'esports, ja hi ha penjat el full d'inscripcions pel torneiu d'hivern de la UdG. Seria bo anar posant-nos d'acord en donar les dades personals per a l'inscripció.

Els amics organitzadors van dir que es faria per internet, però tan sols han penjat un full excel que cal imprimir i dur a les instal·lacions. Estigueu al cas. Per altra banda s'ha començat a recollir els quartos per a l'inscripció.

Seguirem informant.

2 comentaris:

Comandant Black ha dit...

Bé, ja hem recaptat tota la pasta per inscriuren's, un any més, al Campionat d'hivern de Futbol 7 de la UdG. Per altra banda, podrem invertir en una bimba o "petus", com volguem.

Hem preguntat a cadascú i donat que la gran majoria té major disponibilitat per jugar els dilluns o els dimecres, sembla a ser que així esdevindrà. Ja podem anar calçant-los les botes nenes!

Repartidor ha dit...

El grup al qual jugarem és el número 2, que juga els dilluns i els dimecres de 17 a 20h. No vull que se'm malinterpreti. Els aprtits no duraran de 17 a 20 hores, sino que es disputaran o un dilluns o un dimecres, a una hora entre les 17:00 i les 20:00.

Per altra banda, no se sap encara quin seran els altres equips que compartiran lligueta amb l'ECV. Ja s'anunciarà en el seu moment.

Salut.