dimecres, 10 d’octubre del 2007

L'exèrcit ja disposa de la seva marca heràldica!

Estimats fans i seguidors de totes les penyes del món de l'Exèrcit de la Cinta Vermella. La nova temporada 2007-08 no podia començar de cap altra manera que no fos amb la presentació del primer escut de l'equip. La idea original de l'escut és d'Enric Castellà i la realització final ha corregut a càrrec de Gaspar Castellà. No són germans. No són cosins. Van néixer el primer un dia abans que l'altre del mateix any i cap dels dos pren èxtasi. No es poden tenir més coses en comú. Els uneix la passió per el dibuix en hores lectives i la doctrina de F.Ratzel.

Bé, podeu donar un cop d'iris a l'escut a la pàgina principal del blog de l'Exèrcit de la Cinta Vermella!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El futbol i els companys

L'exèrcit de la cinta vermella és un equip de futbol forjat a partir del joc col•lectiu, el sentit comú i l'honradesa. És un equip en tota la seva plenitud, que, a diferència d'altres no lluita per guanyar, lluita per no perdre mai (concepte que pot associar-se a Goku - també conegut per Kakarot - pels seguidors més... això seguidors).
Com explica a l'article anterior el molt honorable general Black, l'equip va disputar el trofeu general Blue el passat 9 d'octubre. Un final ajustat de partit va acabar decantant la balança a favor dels blau-granes. Tot i la parada estival, l'equip va mostrar elevats síntomes d'un joc exquisit, amb alguns detalls de certa qualitat futbolística i filigranes de soberana estratègia.

Aquest petit comentari no intenta mitificar el treball de l'equip, l'autor vol transmetre ànim, tranquilitat i paciència a la resta de companys. Així com sobint juguem amb l'equívoc i diem coses grolleres, algunes de desagradables... també hi ha moments de glòria i fins i tot d'eufòria. Ara és un d'aquests moments, per tant permeteu-me que us digui que l'equip pot crèixer i es pot fer gran, qe podem caure i pelar-nos els genolls però tornarem a aixecar-nos per tornar a caure, i així fins a sentir el xiulet final del partit. Llavors tornarem contents a casa sabent que sí, que no perdrem mai.

Una butifarra (amb mongetes) per tots els membres de l'exèrcit.

Autor: Rei dels galifardeus i ganxó de cap a peus.

Repartidor ha dit...

Un gran escut General Black. Molta sort en la temporada que comença.

Rei dels galifardeus i ganxó de cap a peus, has descrit molt bé l'esperit de L'ECV, esperem no decepcionar als nostres fidels seguidors, i sense l'auda de les boles de drac, aconseguir el més gran dels desitjos.

Anònim ha dit...

Salutacions des de el "banquillo"!!

Després de rebre, vía mail, l'espectacular escut de l'equip que ens honra i de que l'olla comenci a bullir davant una nova temporada de l'exèrcit, hom es troba (per indicació médica i per por de possibles "disloquis") que haurà d'assistir als partits én condició d'espectador (altrament anomenat "juligan"), penjant així les botes (xo desitjant algun dia despenjar-les). No obstant això, com a ex-dorsal número 2, soci i simpatitzant roig, em demano un lloc a la banqueta per fotre quatre crits d'ànims.

Espero i desitjo que aquest any deixeu l'exèrcit en el millor nivell possible, que sé que podeu.

Per últim dir, que després d'unes temporades en que "lo + gran", "lo + mítics", "lo + podrits" o com sigui han vençut en la competició, aquest any no ens hem de deixar vèncer.

Apali, saludus ben cordials per ells i petons per elles, o viceversa...