dimecres, 29 de febrer del 2012

ECV 3 - 3 Ath. Gerunda

L'ECV envia a Segona l'Athlètic Gerunda amb un gol de Rüstü, que significava l'empat a pocs minuts del final.

La incompetència de l'àrbitre, mostrant targetes grogues per xuminades, i tolerant entrades amb mala folla, fa que el partit s'escalfés.

GEiEG - Si ja tenim l'àrbitre del mocasins, el del bigoti, i l'àrbitre jove que confon les normes del futbol 7 amb les del waterpolo, ahir vam poder afegir-hi l'àrbitre que no en té ni puta idea (de llarg).

Des de l'ECV volem trencar una llança agraint la tasca dels àrbitres que venen a pitar perquè permeten que la competició es desenvolupi. Entenem que es puguin equivocar, però en el partit d'ahir semblava realment que el col·legiat (a l'igual ho era, crec que amb prou feines tenia l'EGB) volgués encendre els ànims dels dos equips. I se'n va sortir.

Va donar per vàlid el primer gol Gerundense en clar fora de joc, no va mostrar targeta vermella (o en tot cas groga) quan l'últim defensa de l'Athlètic va fer caure d'una patada sense opció de jugar la pilota a Rüstü a la frontal. Va mostrar targeta groga a Ramsés per protestar després que li assenyalessin un fora de joc que no ho era. Va amenaçar a Maño, que estava a la banqueta, de rallar-li el cotxe deixant de mirar el que passava al camp. Va escupir a la cara d'Andreu quan aquest estava a terra, i va intentar trepitjar-lo. I va treure alguna altra targeta groga als ribboners per estornudar sense tapar-se la boca. (N. del R: presumptament)

Pel que fa al joc, l'ECV va trontollar en defensa durant la primera part, que es va acabar amb un 1 a 3 en contra. No va existir el mig del camp, l'equip estava dividit entre atac i defensa. Però les ganes de voler tirar endavant el partit es van plasmar a la segona part. Amb un Isaac espectacular sota pals, un Rüstü determinant (va fer dos gols), Maño va tornar a marcar en un 1 contra 1 amb el porter, i la resta de l'equip complint en les seves posicions de manera sèria i sense fer massa el pamplines.

Gols: Rüstü (2), Maño.

Alineació: Aleix, Gaspi, Andreu, Enric, Maño, Isaac, Rüstü; Ramsés, Pol, Taino, Marcel.

Incidències: Una llança trencada al cap de l'àrbitre.