dimarts, 28 de febrer del 2012

TRIDENT SENSES 2 - 6 ECV

L'equip cintovermell convenç i s'assegura la continuïtat.

Els ribboners van haver d'amagar la seva samarreta luanvi tan ben estampada i ben escollida sota uns petos del GEiEG de color taronjós i de talles extra-petites; jugadors com Isaac van jugar encorsetats però això no va afectar la moral dels jugadors, que van solucionar el partit a la segona part i aconsegueixen així l'objectiu d'hivern: la permanència.

L'ECV va sortit amb molta convicció i en els primers minuts ja assetjava la porteria dels veterans xiclets amb cert perill. Va ser Isaac qui va inaugurar el marcador electrònic semperapagatus del camp de futbol 7 del GEiEG amb una cursa que arrancava des del cercle del mig del camp i acabava a la frontal de l'àrea xicletenca amb un xut amb l'interior molt intencionat que va trobar xarxa pel costat esquerra del porter. El primer gol va ser una injecció de moral per l'equip que al cap d'uns minuts va tornar a marcar amb un gol obra del fals egipci. Els últims 8 minuts de la primera part van ser de pressió i domini del Trident que va apretar i va conseguir igualar el marcador 2 a 2 abans del descans. Val a dir que el primer gol va ser un error defensiu entre n'Andrew i Taino a la porteria fruit d'una acció amb molta mala sort. També l'àrbitre va ser protagonista en aquesta primera part en situar una barrera a 11 passos de la bimba quan portem tota la temporada comptant-ne 7.

La segona part va començar sota l'amenaça xicletenca que tornava a carregar amb un joc ofensiu però l'ECV va aguantar les embestides del rival i aprofitant els espais buits que quedaven al mig del camp fruit de la pressió avançada del rival, es va obrir pas fins a la porteria rival amb accions de joc ràpid entre Aleix, Isaac, Taino, Ramsés i Marcel que poc a poc van construir els 4 gols que l'equip va aconseguir en la segona meitat. Un penal sobre Marcel va permetre a Gaspi marcar un gol després que Ramsés li oferís el xut. La brujita Toisón va fer ahir un hat trick, ésclar que no es pot dir que no ho va intentar ja que va ser molt insistent a l'hora de trobar gol. Rustu va tornar a trepitjar el terreny de joc després de jugar com a porter la setmana passada i, després d'intentar-ho amb regats, curses i molt de físic, va aportar un "tantu" a favor dels blackreds. La defensa de l'ECV va treballar molt bé en varies ocasions i Pol Van Rol va defensar la porteria ribbonera en la segona meitat, deixant-la intacta.
Taino va veure una targeta groga després de protestar enèrgicament la seva innocència, juntament amb Aleix, que van escridassar l'àrbit i van reivindicar la seva netedat en la presa de la bimba. L'àrbit es va veure amenaçat i el va convidar a veure una targeta groga. Indignació entre els ribboners pels 11 passos de la barrera i una falta totalment inexistent, vist per tots menys ell. Però amics, així és el futbol i s'ha d'assumir les decisions arbitrals que sovint són errònies però la majoria de vegades podem dir que són encertades. L'ECV va celebrar la victòria.

Alineació: Pol, Shanti, Aleix, Isaac, Enric, Rustu, Ramsés, Marcel, Andrew, Taino i Gasman.

Gols: Isaac, Ramsés (3), Rustu i Gasman.

Incidències: Decisions polèmiques de l'àrbit. Una targeta groga a Taino per protestar i una jaqueta oblidada per Pol que esperem hagués recuperat.