dissabte, 3 de desembre del 2011

ECV 5 - 4 Senglars CF

L'ECV va aconseguir la primera victòria de la temporada.

Morales (2), Gaspi, Maño i Isaac van ser els golejadors.

L'ECV va sortir molt fort a la primera part, aconseguint un 3 a 0. Però com sovint li passa als ribboners, a les segones parts els falta controlar el partit.

L'empat dels Senglars podria haver arribat de penal dubtós per mans d'Aleix a dins de l'àrea, que es cubria el fetge. Pol, a la porteria durant la segona part, es va encarregar d'aturar la pena màxima, convertint-la en alegria màxima pels aficionats ribboners.

De totes maneres, a 5 minuts pel final, el resultat era de 4 a 4, i ja semblava que se'ns escaparien els 3 punts.

Però en última instància la Cinta Vermella, en una de les moltes ocasions que va tenir durant tot el partit, va aconseguir el gol de la victòria.

Alineació: Enric (p), Maño, Morales, Pol, Aleix, Gaspi, Yure. Isaac, Ignasi i Ramsés.

Gols: Morales (2), Gaspi, Maño i Isaac.