dimarts, 13 de desembre del 2011

Dijous 22, König i birres.

Ahir durant el tercer temps al Bar A1/2Kmí es va decidir de quedar per sopar dijous vinent, dia 22 de desembre, dia del sorteig del Falete de Nadal. 

La idea és disputar el partit que tenim el mateix dia a les 21h. contra Assegurances Jordi Roca, i un cop finalitzat i dutxats marxar en petit comboi cap algun König on compartir unes braves i una hamburguesa 10.

Un altre aspecte important que es va parlar just després de l'agònica victòria contra els "Nou i el Xava" (1 a 0) va ser de mirar de suspendre el partit que tenim el dia 28 de desembre, contra l'Athlètic Gerunda, ja que alguns dels nostres jugadors preveuen que encara no hauran tingut temps de recuperar-se de la ingesta gulosa dels polvorons d'estepa russa, neules de galets i el torró de canelons.

De moment s'han iniciat els tràmits per aplaçar-lo. Dependrà de la voluntat de l'altre equip de voler ajornar-lo també. Se seguirà informant. 




9 comentaris:

Comandant Black ha dit...

Quin parell de gamberros que veig en aquesta foto.

Sobre l'assistència al matx de dijous 22 i la roda de premsa al Konig tot fent unes birres...7

iConfirm.

enrico ha dit...

Jo també m'apunto a totes dues coses a no ser que em toqui el gordo. Si fos així segurament estaré a comissaria denunciant-lo.

Aleixanko ha dit...

jo encara no sé si podré venir.

Al Konig quasi segur que si.

rustu ha dit...

allà hi haurà el jo, a jugar, al könig tb! vale? guai!

Anònim ha dit...

hola hola hermanos mios todos!!!!! ayer despues de un partidillo en el servei de sports (de donde surgio este maravilloso equipo, todo sea dicho) me dispuse a ir a casa con el morales cuando vimos que era antes de las 21:00 horas, asi que nos dignamos a tomarnos unas birras en la bodega... Y cual fue nuestra sorpresa sino unos majestuosos andreu y pol alli haciendo lo mismoooo!!!!
al grano..que djimos que mejor que ir al konig igual es mejor idea cenar en can morales-maño y que cada uno traiga algo, que vivimos en el barri vell, y asi podemos ir todos de fiestuqui un rato por ahi (al doll claro...que esta al lado).
asi que esa es la idea de los bodegueros, ya comentareis!!!!

maño

rustu ha dit...

jo possiblement vingui amb un hooligan que s'apunta al sopar! buenu, mes ben dit un q vol sortir una mica de festa, q s'haurà de tragar el partit! a mi em sembla bona ideia lo del sopar al barri roig i vell! axo si no es inconvenient un altre membre viril si es fa el sopar a les caves maño-morales? salut!

Comandant Black ha dit...

Hijos de perra, me parece bien. Que traemos cosas cocinadas o para cocinar ahí en vuestra cocina estilo gourmet? traemos birras? traemos barras? portem berres? Shall we bring some pollas too? Baby I like it.

enrico ha dit...

M'apunto al sopar a can Morales-Maño.

Així que ens veiem al GEiEG amb els tuppers i les bosses de plàstic carregades de birres.

Per cert, l'Athlètic Gerunda estan d'acord amb suspendre el partit del dia 28 de desembre.

Falta que el GEiEG ho confirmi i ja ho penjaré.

Anònim ha dit...

viendo la fabulosa respuesta hacia el evento de cena en casa maño-morales, por mi parte queda mas que confirmado.
Podeis traer cosas antes del partiso, podeis llevar tupers al campo, o podeis traer cosas pa hacer en casa, eso queda a vuestra eleccion.
eso si, sabemos que realmente es una excusa para emborracharnos, asi que traed mas birra que comida!!!!!

si quereis llamar o algo pa saber que traer, el numero de contacto es el 665090606 (abstenerse llamadas solo para sexo).

maño