dimarts, 27 de desembre de 2011

ECV 2 - 2 Assegurances Jordi Roca

Un ECV amb 7 jugadors planta cara a les A. Jordi Roca, però no aconsegueix la victòria.

Andreu amb un jugadón individual, i Rüstü, molt puta, fan els gols.

La manca de fair play dels jugadors de les Assegurances Jordi Roca provoquen que els jugadors ribboners contractin les assegurances amb Santa Lucía.

La Cinta Vermella es va presentar al camp amb Ramon, Ramsés, Enric, Pol, Maño, Andreu i Gaspi. S'esperava que apareguessin d'altres jugadors, però Morales estava fornicant com un conill, Shanti es va perdre, Aleix s'estava tocant el baix, Yure havia de fer aterrar un avió segrestat per uns nois amb la barba molt llarga, Isaac s'acabava d'operar tots tres ulls, Taino es va veure involucrat en una baralla entre màfies xineses i romaneses a Corçà i Marcel es va confondre de dia i es va presentar al camp l'endemà.

En el sorteig de pedra-paper-tisora per decidir qui ocupava la porteria, va perdre en Ramsés, que, a reganyadents (en correcte català normatiu) va accedir a posar-se sota pals. 

Els jugadors ribboners van donarho tot. Es van entregar i mai van anar per darrere en el marcador. La primera part va acabar amb 2 a 1 amb un gol espectacular de n'Andreu que es va fer tot l'equip rival i va marcar un gol antològic. L'empat el va fer algun venedor pesat d'assegurances, d'aquells que cremen el timbre quan truquen a casa quan estàs mirant Bola de Drac, que et cagues en tot, i que posen el peu entre la porta i la paret perquè no els tanquis la porta a la puta boca, mentre parlen molt ràpid de morts, incendis, cases i cotxes, i altres desgràcies.

El 2 a 1 el va fer Ramon, quasi sense angle, fent rebotar la pilota contra el cos del porter que no es va mostrar gaire assegurat (chiste, eh? assegurat, com les assegurances. Ho he posat en cursiva perquè quedés clar el puto gag).

A la segona part l'ECV es va dedicar a aporfitar alguns contraatacs. Un parell de pilotes al pal. Una falta clamorosa del porter fora l'àrea sobre Gaspi que hagués pogut representar el gol de la victòria, entrades a destemps, provocacions verbals dignes de vulgars venedors d'assegurances i poca cosa més. 

Mal de caps en defensa per intentar evitar les arribades rivals, que finalment van aconseguir posar el 2 a 2 final al marcador.

Alienació: Ramsés, Enric, Andreu, Pol, Ramon, Maño, Gaspi.

Gols: Andreu, Ramon

Incidències: 

- 1 Cuixa vermella
- Partit arbitrat per l'àrbitre dels mocasins que, una de dues, o ell és molt dolent o bé la resta d'àrbitres estan equivocats.

1 comentari:

Comandant Black ha dit...

jajaja! em cago!

em pixo!


vomito!


ho netejo!


m'assec!


miro la tele!


torno a mirar la crònica!


jajaja!

em cago!


em pixo!


(bucle)