dilluns, 28 de novembre del 2011

Millor però sense brodar-ho

ECV 3 – BRODATS XITA 5

L’ECV perd contra els Brodats Xita i encadena la segona derrota consecutiva.

Els ribboners més pràctics en el joc que en la primera jornada, no varen saber gestionar prou bé els canvis i en moments puntuals del partit varen perdre el control del mig del camp.

L'ECV va tenir mala sort: 2 dels gols encaixats varen ser en pròpia porteria (Vancells i Marcel)

L’equip no descansa, el pròxim divendres l’ECV té una nova revàlida contra els Senglars C.F. (21 H)

Girona – GEIEG. Després de quinze dies d’inactivitat, a l’ECV li va tocar disputar la tercera jornada del campionat el passat dijous 24 de novembre. L’equip es va presentar amb les novetats de Ramsés, Rustu i Taino que debutava aquest any amb la samarreta de l’Exèrcit. Un equip compost per dotze jugadors, 5 recanvis, però les sensibles baixes de Pagès i Gaspi, aquest últim amb un procés gripal d’última hora. El partit va començar amb Taino a la porteria, defensa de tres amb Enric, Andreu i Maño, Morales i Isaac al mig i Ramsés com a home més avançat. El partit es va posar de cares pels ribboners que van poder avançar-se ben aviat en el marcador amb un gol obra de Ramsés. El rival que va demostrar un bon to físic va aproximar-se a la porteria de Taino, però aquest va respondre bé amb parades de força mèrit. Ben aviat Rustu, que havia entrat al mig del camp, va marcar el segon gol de l’equip després de rebre tot sol davant del porter i afusellar col·locat al pal. El marcador i el joc de l’equip feien augurar una bona nit per a l’ECV, però els Brodats Xita encara no havien jugat totes les seves cartes. L’equip va aguantar bé fins a les acaballes de la primera part quan el rival va fer pujar el 2 a 1 i poc després Vancells intentant posar el peu per desviar la pilota va col·lar la pilota al fons de la porteria. El partit tornava a començar i el joc mica en mica s’anava endurint. Abans del descans Isaac va tornar a avançar l’ECV després d’una bona passada des de la banda esquerra de Morales. Però el rival encara va tenir temps d’igualar de nou el matx.

El segon temps no va ser com els primers vint-i-cinc minuts i a l’equip li va tocar patir. Taino va deixar la porteria a Maño i va demostrar tenir visió per jugar al mig camp. Els ribboners varen acostar-se amb perill a la porteria rival, però no varen saber concretar les passades finals. En una bona jugada trenada per varis dels integrants de l’equip, Ramsés va enviar una pilota al pal després d’un meritori esprint. La mala sort va apoderar-se dels jugadors que van veure com els Brodats Xita tornava a avançar-se en el marcador, quan Marcel va introduir la pilota al fons de la xarxa de manera involuntària, mentre intentava evitar el gol. A partir d’aquest moment el rival va apoderar-se definitivament del joc . L’ECV va ser capaç de tocar però sense crear excessiu perill i es va haver de conformar a ser prou hàbil en defensa. I els rivals jugant ràpid a la contra varen fer pujar el definitiu 5 a 3.

La lliga no para i aquest divendres a partir de les 21h ja hi tornem! Força ECV!!!

Alineació titular: Taino, Enric, Andreu, Maño, Morales, Isaac i Ramsés. També varen jugar: Shanti, Marcel, Yure, Rustu i Vancells.
Gols: Ramsés, Rustu i Isaac
Incidències: 2ona jornada del Campionat social de Futbol-7 organitzat pel GEIG