diumenge, 13 de novembre del 2011

Lo ke motiva no es suficiente

L’ECV s’estrena a la primera divisió del campionat del GEIEG amb una derrota.

Els ribboners fan una bona primera part, però acusen la falta de rodatge i en el segon temps del matx es desinflen.

La plantilla es mostra optimista i confia reedreçar el joc en la propera jornada.

Girona – GEIEG. Després de gairebé sis mesos l’ECV va tornar a saltar al terreny de joc del GEIEG, amb l’equip gairebé al complet (varen faltar Rustu, el faraó egipci i Ignasi). Maño i Isaac varen poder debutar en partit oficial amb la samarra de l’Exèrcit, sense oblidar el retorn del Kàiser Andreu, que després d’una temporada cedit a l’Slavia de Praga va tornar a ocupar el centre de la línia defensiva. El partit va començar amb algunes imprecisions per part dels dos equips, però amb el pas dels primers minuts els jugadors varen anar agafant el to i poc a poc el joc va començar a ser més fluït. La primera ocasió de gol va ser pels Lokemotiva que van intentar sorprendre des de lluny amb un xut força desviat. Quan més apretaven els jugadors del Lokemotiva, l’ECV va realitzar una contra protagonitzada per Enric, que va rebre una forta entrada a la frontal de l’àrea rival. Andreu es va encarregar del llançament de la falta, que va erigir-se en un míssil amb paràbola que ja no va aturar-se fins a topar amb la xarxa de la porteria rival al més pur estil Oliver & Benji. Golàs. L’equip es va armar de moral i va continuar atacant i fent canvis ràpids per tal d’oxigenar el joc. En una jugada aïllada un jugador del Lokemotiva va ser amonestat amb targeta groga per recriminar-li a l’àrbitre una falta inexistent. A partir d’aquest fet el joc es va anar fent més dur.

En una contra dels rivals, després d’una pèrdua de pilota de l’ECV  al mig del camp va arribar l’empat a u. Un xut ras que va votar inesperadament davant de Shanti i va colar-se al fons de la porteria.

En una jugada pràcticament consecutiva, una altre pèrdua de pilota al mig del camp va provocar una nova contra perillosa de l’equip rival, que amb una jugada ben trenada va plantar-se a dins de l’àrea i va afusellar la porteria per segona vegada. Passats pocs minuts Morales va contestar l’avantatge rival amb un gran gol que va fer inútil l’estirada del porter. I encara hagués pogut avançar de nou l’ECV si hagués pogut transformar en gol una genial passada d’Isaac en forma de barret a la defensa rival. La pilota en aquest cas va marxar per la dreta de la porteria fregant el pal. Després del tercer gol del Lokemotiva, Morales encara va poder tornar a igualar el partit després d’una bona jugada col·lectiva. 3 a 3 i descans al GEIEG.

La segona part va tenir poca història. Un ECV amb poca pòlvora a davant i amb dificultats al mig del camp per obrir el joc. El desgast físic de la majoria de jugadors ribboners va passar factura i es van perdre les demarcacions habituals en l’equip. Shanti va entrar a ocupar el lateral dret i Isaac va deixar el mig del camp per enfundar-se els guants amb una eficàcia més que notable. Tan sols a pilota parada l’ECV va ser capaç d’arribar a la porteria rival. Va ser en un parell de còrners que poc varen inquietar el rival, que va aprofitar la falta de gasolina ribbonera per ampliar el seu compte golejador. Fins a quatre gols va marcar el Lokemotiva en la segona part que va trobar un filó d’or en el desgavell tàctic de l’ECV: espais oberts i facilitat per treure la pilota des del darrere. Durant la segona part un segon jugador del Lokemotiva va ser altre cop amonestat amb targeta groga.

El resultat tot i ser contundent potser fou un pèl excessiu per un Exèrcit que en línies generals no va realitzar un mal partit. A diferència d’altres partits no va mancar la concentració, l’equip va surtir endollat i cap jugador es va arrugar.
La gasolina, tan cara en aquests temps que corren, és sens dubte l’assignatura pendent d’un equip amb ganes de fer un paper més que digne a la lliga.

Pròxims esdeveniments:

-          17 de novembre: Trobada ECV i Campionat Street Fighter II Super Nintendo ( a partir de les 21:30 h a casa del fals egipci)

-          19 de novembre: triangular ECV - Maestro de Salt – Caipirinha (a partir de les 19:30 h al camp de futbol de la Coma Cros de Salt)

Alineació titular: Shanti (p), Enric, Andreu, Vancells, Pagès, Isaac (p) i Gaspi. També varen jugar: Yure, Maño, Morales i Marcel.
Gols: Andreu i Morales (2)
Targetes: 2 jugadors del Lokemotiva de Moscú amonestats amb targeta groga.
Incidències: 1era jornada del Campionat social de Futbol-7 organitzat pel GEIEG