Orange 6 - 3 ECV

Un ECV sense canvis perd contra el líder tot i avançar-se 0 a 2.

La superioritat física i tàctica del rival es fa palesa a la segona meitat.

Torna a passejar-se pel paladar ribboner el regust d'imaginar què hagués passat amb tots els efectius.

Girona - GEiEG. La història es repeteix i divendres passat l'ECV sortia al camp a enfrontar-se contra l'equip més golejador i el menys golejat, i en va sortir havent estat l'equip que més gols li ha fet en aquesta segona volta.

El plantejament de l'ECV va donar fruit els primers 25 minuts, esperant els Orange al darrere que ho provaven des de la frontal de l'àrea i sortint al contraatac, en pilotes penjades, o amb conduccions veloces de Morales o de desequilibri de Ramsés que es van encarregar de materialitzar (0 a 2).

Just abans del final de la primera part, a la sortida d'un còrner, l'equip taronja (que vestia groc) va aconseguir escurçar distàncies amb l'1 a 2.

A la segona part, amb un ball de porters sota els pals de la porteria ribbonera, i la fatiga acumulada, els Oranges ho van tenir més fàcil i els gols van anar caient un darrere l'altre. Només Morales, que va córrer com sempre i com mai, va poder fer pujar el tercer al marcador.

Alineació: Enric, Aleix, Pol, Ramsés, Morales, X. Molins, Yure.

Gols: Morales (2), Ramsés

Incidències: 4 espectadors ribboners, alguns vinguts des de Tenerife.