divendres, 6 de maig del 2011

ECV 8 - 3 SUC DE TRO

- Exhibició ofensiva de l'esquadra ribbonera
- El partit d'ahir, possiblement el millor de tota la temporada, tenint en compte que jugàvem sense cap dels dos porters oficials
- Partidàs d'Aleix, Sweet Dolcet i Morales, tot i que tots els jugadors van estar a un gran nivell
- Fatty Yure desaprofita 3 ocasions clares de gol i cada cop s'assembla més a en Ronaldo Luiz Nazario de Lima i no precisament per la seva qualitat tècnica. Tot i això va fer un bon partit.
- Gasman apareix a la segona part com ho va fer la verge de Fàtima a les 3 pastoretes portugueses a principis del segle XX


Camp de gespa una mica seca del GEiEG, 22.00h

Els sospitosos habituals enfundats amb la samarra vermella van tornar a aparèixer per Montilivi a quarts de deu de la nit. Amb nou efectius i sense porter, van saltar al terreny de joc i sense gairebé tocar la pilota ja els hi van fotre un xixarro. Els fantasmes volaven i tot presagiava que aquesta nit ens en fotrien un cabàs. Però nois, res d'això va passar. Tots es van posar el mono de treball, van resar un parell de parenostres i amb els pebrots a la mà, es van conjurar per remontar i anar a per la victòria.

L'empat a un no es va fer esperar, i Morales Alves va fer un gran eslalom per fer un golàs. Els Suc de Tro no van arronsar les tites i es van posar per davant el marcador un cop més. Cagum déu! pensaven els 7 macarres que estaven sobre el terreny de joc.
Un gran jugada per la banda de Ramsés, finalitzada amb un pase al punt de penal i que Fatty Yure va afusellar un cacau que va sortir a fora rossant el pal, feia pensar que l'empat estava al caure.

Aleix, poc minuts mes tard, amb una contra letal va fotre un xixarro espectacular des de fora l'àrea, dels que ja ens està mal acostumant ens els últims partits.
A partit d'aquí, el domini ribboner va ser total. Possiblement els rivals estaven fosos, tot i que tenien bastants recanvis, però l'edat no perdona, companys! L'ECV es va aprofitar d'aquesta situació i els gols anaven caient com mosques a la merda, com aquelles que hi ha davant el parc de casa meva.

Era un no parar, pim pam toma lacasitos, ara un gol, ara una triangulació, ara una cagada, ara un tikitaka, ara un despeje al camp del costat i així anaven passant els minuts.
Gasman, va sortit uns minutets a la segona part quan ja estava tot dat i beneït. Morales la va tornar a enxufar, Aleix un altre, Ramsès de jugada individual i de toc sutil, Marcel de pepino de francotirador, Shanti en va colar un fent de buitre a l'àrea petita després del rebuig del porter d'un xut d'en Fatty Yure. Sweet Dolcet no podia faltar al gol i també es va unir a la festa de la salsitxa futbolera. Fatty Yure va poder marcar en 3 ocasions, 2 d'elles claríssimes, pero és el que passa quan penses amb la cigala i no amb el cap. Almenys una d'elles va acabar amb el gol de Shanti.

Resumint, partit francament bo i que situa l'equip en un posició molt còmode a la taula i que tot fa pensar que jugaran el playoff sense problemes. La setmana que ve, s'ha d'anar a guanyar tot i que el rival és potent, pero torres más altas han caído!

-Alienació: Pol, Shanti, Morales, Aleix, Dolcet, Yure, Ramsès (Xavi Molins, Gasman, Marcel)

-Gols: Morales (2), Aleix (2), Dolcet, Shanti, Ramsès, Marcel

-Incidències: En un acte de germanor, els jugadors van acabar fent una cervesota en un bar de Montilivi a l'estil "Tercer temps" que fan en el rugby. Allà van parlar de tetes, cotxes de tuning i futbol amateur. Un tio es va quedar tirat amb el cotxe sense bateria i en un acte de solidaritat, els ribboners van empènyer el carro per l'avinguda sense poder engegar-lo. Mala llet. El tio encara deu estar esperant la grua.