diumenge, 22 de maig del 2011

ECV 4 - 3 QSA

- Els ribboners guanyen i ja tenen el playoff a la punta del dits i de la cigala
- Rüstü tornar a estar convocat després de moltes jornades i fa de porter i jugador de camp
- Els gols materialitzats per Sweet Dolcet amb dues dianes, Speedy Morales amb un espectacular xixarro i Rüstü amb un gol típic de killer de l'àrea
- Moments de gran joc col.lectiu, aprofitant que el rival va jugar bona part del matx amb un jugador menys però que tot i això va plantar cara i va estar a punt d'empatar
- Cervesota de rigor en acabar el matx en el bar Mig Camí de l'avinguda de Montilivi


Girona, 21.00h. Camp de gespa meravellosament artificiosa, seca i una mica alta del GEiEG de Palau

Eren quarts de nou i uns quants mocosos prepúbers encara estaven tocant els ous, fent esperar els macarres ribboners per saltar a la gespa i demostrar les seves qualitats ridícules i de joc de pati de col.legi.

Amb un equip resultón i de circumstàncies això si almenys amb un dels dos porters, però mermat per les baixes d'Aleix, Gaspi, Moulinex i el tigre de la Fageda que està en busca i captura per l'Interpol, l'ECV va sortir una mica adormit i va encaixar un gol matiner per un rebot desafortunat. El 0-1 ja estava en el marcador imaginari i tothom ja patia. El QSA jugava amb un de menys i no es podia perdre d'aquesta manera. Minuts més tard, Sweet Dolcet la va colar a les malles i l'empat a 1 feia justícia. Amb aquest resultat es va marxar a les banquetes a fer-la petar i preparar algun canvi, com a la porteria perquè Rustu pogués fer de jugador de camp.

Sota pals va haver-hi un ball de ribboners, com Marcel, Shanti i Tití. Només començar el segon temps, l'ECV va fer dos gols pràcticament consecutius gràcies a un xut enverinat de Speedy Morales i que en principi no feia pensar que es colaria per tota la puta esquadra i a una contra materialitzada per Rüstü, que amb un xut sec i ras ajustat al pal, posava el 3-1 a l'electrònic. Calma sobre el terreny de joc.

Però nanos, l'equip es va relaxar i amb un pim-pam i gràcies a l'arribada d'un jugador a l'equip rival per completar els set jugadors reglamentaris, un angoniós empat a 3 feia patir a tot quisqui. No es podia empatar i molt menys perdre. Teníem més efectius i pebrots i s'havia d'anar a per la victòria. En aquest moment es quan va aparèixer un dels homes més determinants de l'esquadra ribbonera, Jordi "Sweet" Dolcet, que es va inventar una jugada amb un gol que va posar el definitiu 4-3.

L'etzèrsit té ara mateix 18 punts i situat en les posicions nobles de la taula, a falta d'un partit que es va ajornar contra els Teixits Agell i que el més aviat possible es posarà data i hora pel matx. Aquesta setmana es va parlar de fer un partit d'escalfament al servei d'esports per posar-nos en forma, preparar tàctiques (la 3, la 7 i la 12 entre elles) i mentalitzar-se per fer una matxada en els playoffs.

GOLS: Sweet Dolcet (2), Speedy Morales i Rüstü
INCIDÈNCIES: Una pilota va anar tant lluny que van anar a buscar-la amb un GPS
ALIENACIÓ: Rüstü (p); Pol Van Rol, Tití Enric, Speedy Morales; Sweet Dolcet, Brujita Ramsès; Fatty Yure (Shanti, Marcel)