dilluns, 22 de març del 2010

ECV - Steaua es whisky

Dimarts a les 19h recuperem el partit ajornat a causa de la nevada que va deixar sense llum a bona part de l'Empordà. Què? Que encara hi ha puestos on no tenen llum? Doncs no haver progressat. Diga-li a l'àvia que sense llum no pots cuinar. O que sense llum passes fred. Que cuina un florescent? Que escalfa una bombeta de baix consum? I una merda!

Com dieu? Que encara hi ha gent dormint al pavelló de Llambilles? Que en són 236? Que només tenen 15 mantes que els ha cedit la creu roja, perquè les altres que tenien demanades no han arribat perquè el camió que les transportava ha quedat encallat a l'alçada de Cassà degut a la nevada? On està la manca d'organització?

Que l'exèrcit espanyol ha vingut a ajudar a netejar les carreteres? Molt bé.
Ah, que no pensen marxar fins que deixem de fer consultes independentistes no vinculants? Doncs jo no els penso donar conversa.

No a la puta dependència de l'energia elèctrica. La culpa no és de la MAT.
Volem una central nuclear a Peratallada que abasteixi les comarques gironines.

Prou eòliques que maten ocells i embruten la vista de les segones residències.

I l'aigua no té gust de whisky.
I desconfia d'un whisky que entra com l'aigua, o d'algú que diu que el whisky li sembla aigua.

A tot això, ens veiem dimarts.


Aneu pensant si voleu participar a la Copa Primavera.

Aneu pensant si voleu queens apuntem a una lliga d'empreses.

1 comentari:

Aleix O'Fabulosu ha dit...

Penya!

Avui no podré estar entre vosaltres, ni tampoc vosaltres entre mi. Tinc un compromís amb el capità de la parilla roja i els seus deixebles del local de joves de santa cristina d'aro.

Guanyeu! A vora ens mantenim a zona UEFA!

Per cert, en virgilies de la Copa Primavera els ESCUPARRA (Grup A) m'han proposat de fer un amistòs per no perdre ritme. Ells també van 5éns, pot ser un bon duel.

Aleix.