dimarts, 2 de març del 2010

ECV 3 - 0 Póker de Ases



El Póker de Ases es marca un farol i no es presenta a jugar el partit.

L'ECV aprofita l'absència del rival per jugar el partit "Amigos de Gaspi" vs. "Amigos de Tití Enric"


L'ECV no va poder reconciliar-se amb la afició ahir al vespre, ja que l'equip rival no es va presentar. Certs rumors deien que l'equip del Póker de Ases va veure els 10 primers minuts del partit ECV - Rio2016, quan l'ECV guanyava 4 a 0, i que aquest va ser el motiu pel que no van venir a jugar, per no rebre una tova.

Després d'escalfar Andreu que es va posar de porter parant qualsevol pilota que se li acostés, i després de colar incomptables pilotes al camp de tennis del darrere fotent enlaire el partit que jugaven dos nois contra dues noies, una voz cantante de l'ECV va dir: "Fem un partidillo?" i dit i fet es va disputar el I partidillo Amigos de Gaspi vs Amigos de Tití Enric, utilitzant les mides del camp de futbol de futbol sala, les línies drogues.

Els Amigos de Gaspi, formats per Gaspi, Marcel, Jordi M., A. Feixas i Paco, va derrotar per 631 a 628 l'equip dels Amigos de Tití Enric, amb Enric, Rustu, X.Arumí, Yure de Mar i Andreu Cufí, que va ser el màxim anotador del partit amb 432 gols.

Dimarts que ve a les 19h. l'ECV s'enforntarà a l'equip dels Steaua es Whisky, nom basat en el joc de paraules. Quins grans moments que ens han donat els equips de futbol amateurs, voyeurs i hentai que juguen amb la fonètica a l'hora de batejar els seus equips. En serien exemples, per 25 pessetes, Steaua es Whisky. Un, dos, tres, responda otra vez:

-Steaua es Whisky
-Lokemotiva de Moscú
-Dínamo de mi bici
-Juventus de Turism
-Drink Team
-Coca Júniors
-Vodka Júniors
-Bayer Levercunilingus
-Nottingham Por
-River Peyote
-Estrella Coja
-Renal Madrid