ECV 5 - 7 Rio2016

L'ECV fa el ridícul de la temporada i es deixa remontar un 4 a 0 a favor.

El público puesto en pie, agitando las banderas, grita una y otra vez: "Mierda! Qué mierda más gorda!"

"Es de ser inútiles" declarava un seguidor a les càmeres de l'APM.

"Que me chupen la polla" deia John Cobra, indignat a l'escoltar els crits del públic a l'acabar el partit.

Vespre de Champions i l'ECV tenia ganes d'enllestir el partit ràpid i anar cap a casa a veure com Hleb jugava el millor partit dels darrers 2 anys.

Rustu; Yure, Andreu i Xevi A.; Feixas i Marcel; i Aleix en punta. 3 recanvis: Enric, Jordi -que disputava el seu segon partit amb l'ECV- i Paco, que ha arribat tard perquè tenia pràctiques.

Pilota a la banda per Marcel que centra al primer pal i Aleix remata a gol.
Falta a la frontal de l'àrea que Andreu executa, el porter rival la refusa i Aleix marca de cap el segon gol.
Pilota recuperada i Feixas s'encarrega d'afusellar el porter dels Rio2016.
Contraatac conduit per Andreu que cedeix per Enric, que la clava establint el 4 a 0.

Fantàstic, l'ECV contundent i encertat ha disputat els millors minuts de la temporada. Però a partir de llavors la sort s'ha posat de part de Rio2016 i els nervis s'han menjat l'ECV.

El 4 a 1 ha vingut després d'un embolic a l'àrea. El 4 a 2 ha estat de Paco en pròpia porta després d'un bon refús de Rustu. El 3 a 0 no me'n recordo, però també deu haver sigut de xurro (quina professionalitat periodística).

Així s'acabava la primera part, i sense temps per comentar en què es fallava perquè el partit del Barça era a punt de començar, ha començat la segona part.

L'àrbitre ha pitat un rigorós penal, per mans (espatlla en realitat), favorable a l'ECV que Feixas s'ha encarregat de transformar. Però els ribboners han estat incapaços de fer-se amb la pilota, controlar-la i que Rio2016 no fes gols. De carambola ha arribat el 5 a 4. Al 5 a 5 ja no mirava. I el 5 a 6 i el 5 a 7 han estat perquè l'ECV s'ha llançat a la porteria rival a intentar salvar el que s'havia espatllat al final de la primera part: Pilotes penjades a l'àrea, l'Aleix xutant sense angle, jugadors sols esperant la rematada al segon pal... un comú de despropòsits, que units a la fatiga, han fet que l'ECV s'hagi fotut una santa hòstia.

L'afició busca culpables amb torxes enceses a les mans i pancartes que reclamen la dimissió de la junta directiva. Ahir a la nit una vintena de seguidors van escupir al cul de la lleona i es van pixar a l'Onyar. També se sap que diversos seguidors ribboners van llençar envasos de plàstic a els contenidors de rebuig, sembrant el caos a la ciutat de Girona.

Des de la directiva s'apunta a l'entrenador i s'afirma que es van fer canvis massa de cop, perdent la posició al camp. Potser sí que és certa aquesta afirmació, però cal tenir en compte que tots els jugadors han de participar. Potser una solució seria fer més canvis, i no esperar a que els titulars estiguin cansats per començar a rotar (a rotar en el sentit de fer canvis, no el de treure aire que ha quedat emmagatzemat a l'estómac degut a la ingesta ràpida d'aliments o begudes carbòniques).

Alineació: Ramon Rustu (p), X. Arumí, Andreu, Yure, Feixas, Marcel, Aleix; Enric, Jordi M. i Paco.
Gols: Aleix (2), Feixas (2) i Tití Enric.
Incidències: Vuitena jornada del Campionat Universitari de Futbol 7. Vuitens de final de la Champions.