divendres, 12 de febrer del 2010

ECV 4 - 2 Ambientolats F.C.

L'ECV aconsegueix la victòria contra els Amientolats en una gèlida tarda al Servei d'Esports.

Els 2 graus negatius no impedeixen a l'ECV entrar en calor al vestuari, després del partit, a cops de tovallola humida.

Gaspi i Marcel a la primera part i Yure i Feixas a la segona s'encarreguen de marcar els gols de l'ECV.

Montilivi (Girona) - A les 6 de la tarda d'ahir només 12 persones i un àrbit es concentraven a la pista de futbol 7. Les baixes d'Aleix per compromisos prematrimonials, laborals d'en Pol, Enric i X. Arumí i psicotròpics d'Andreu van deixar l'ECV en quadre. Per sort, els Ambientolats també es van presentar amb 6 jugadors, perquè la resta de la plantilla tenia fred.

Minuts després que comencés el partit va arribar el setè jugador dels Ambientolats, però en un acte de fair-play, va esperar-se a la banda fins que arribessin Arumí i Tití Enric, que plegaven de la feina a 2/4, just a temps per jugar la segona part.

Els jugadors més encertats de cara a gol de l'ECV aquesta temporada no van fallar i es van encarregar de marcar-ne un cada un, posant el 2 a 0 al marcador. D'oportunitats no en van faltar durant la primera part, però el travesser i els defenses rivals es van encarregar d'abortar les accions d'atac ribboneres. En un contracop, els Ambientolats van aconseguir escurçar distàncies.

A manca de 5 minuts pel final de la primera part Arumí i Tití Enric van arribar al camp, temps just per crear un parell d'ocasions més que no es van materialitzar.

Gaspi, que se n'havia d'anar a un concert de Joss Stone va marxar a la mitja part deixant l'ECV amb 7 jugadors justos. La part positiva és que els Ambientolats tampoc tenien més canvis. Degut a les baixes, l'equip ribboner es va posicionar damunt el terreny de joc glaçat de la següent manera: Rustu; Paco, Feixas i Arumí en defensa; Yure i Enric d'organitzadors; i Marcel en punta.

L'invent no va acabar d'anar bé i el joc es va convertir en un anar i venir d'ocasions per ambdós equips. Paco, que està en un alt nivell de forma, va entrar net i amb força per endur-se les pilotes dels peus dels davanters ambietolats. Arumí feia de carriler per la banda dreta arribant fins a la línia de fons i centrant, demostrant ser un dels jugadors ribboners amb millor condició física. Marcel va canviar la posició amb Feixas i va tornar al centre de la defenssa, on va marcar la diferència abotant qualsevol intent de la davantera ambientolada. Feixas per la seva banda, va posar la qualitat individual al centre del camp i va aconseguir desequilibrar i donar bones pilotes cap a Yure i Enric que, obert a la banda esquerra, escupia trossos de pulmó plens de sang coagulada, però a estones aconseguia fer-se amb la pilota, i d'esquenes a porteria, cedir-la cap algun company amb posició de xut. D'aquesta manera va arribar el 3 a 1, obra de Yure que marcava el seu tercer gol amb l'ECV d'un xut des de la frontal que va entrar arran de pal.

Rebentats, l'ECV va donar per bo el resultat i es va tancar a darrere a veure-les venir i a sortir al contraatac. La tàctica, o l'antitàctica, rutllava fins que d'un mal centre d'un rival, va arribar un gol de casualitat pels ambientolats. Rustu, pletòric durant tot el partit, amb aturades de mèrit i amb bones passades llargues, no va tenir tota la sort del món a l'intentar rebutjar la pilota, que va acabar al fons de la xarxa.

Aquest fet va envalentonar els Ambientolats a buscar l'empat, fet que va utilitzar l'ECV per sortir a la contra aconseguir el 4t gol, aprofitant un embolic dins de l'àrea dels Ambientolats, que Feixas va saber resoldre.

Poc temps per més, les estalactities penjaven dels escaires de la porteria.
L'àrbitre recollia gel de terra per servir-se un combinat de rom amb cocacola, mentre Arumí es servia un xupito d'anticongelant.

Alineació: Ramon Rustu, X. Arumí, Paco, Llorens, Gaspi, Marcel, Feixas i Enric C..
Gols: Gaspi, Marcel, Yure i Feixas.
Incidències: Sisena jornada del Campionat Universitari de Futbol 7. 2 graus negatius. Hauria d'estar prohibit jugar a tant baixa temperatura.