divendres, 19 de febrer del 2010

ECV 2 - 4 Veterans Whisky DYC

L'ECV no pot superar un ben organitzat Whisky DYC, que marca 3 dels 4 gols a pilota parada.

Marcel segueix en ratxa i marca els 2 gols ribboners, al contracop.

Txumari Alfaro recomana a YU19RE que prengui infusions d'orina per recuperar la forma. YU19RE contesta que ja ho fa, i no només amb la seva pròpia orina.


Montilivi (Girona) - Mentres al camp de futbol del Girona F.C. se celebrava una calçotada de carnaval amb actuacions musicals dels Takikardia i El Hombre Topo, entre d'altres, uns metres més amunt, a la pista de futbol7 del Servei d'Esports de la UdG, on sembla que els reis sí que han portat -per fi- petos, es disputava el partit de la 7a jornada entre l'ECV i els Veterans Whisky DYC, que com l'etiqueta de l'aampolla, vestien de groc. L'equip femení brasiler de Curling, que porta vestits arrapats, rellisca i cauen les jugadores una sobre l'altra, entrant els seus cossos en contacte a càmera lenta.

Poques baixes a l'equip ribboner que ha sortit al terreny de joc amb Enric a la porteria, per la baixa de Rüstü; Paco, Andreu -que tornava a la convocatòria- i Xevi A. en defensa; Marcel i Gaspi al mig del camp; i Aleix en punta, que tenia la tràquea plena de sutge després de passar-se la nit anterior celebrant que en Marc d'Arbeca marxa a Malta, illa de whisky valgui la redundància. A la banqueta, Feixas i YU19RE sumaven 4 pulmons més (3 de Feixas i 1 de Yure de las Tejas Verdes). Irene Montalà suca calçots a la salsa i procedeix a menjar-se'ls mentre et mira directament als ulls, a càmera lenta.

De seguida els DYC s'han fet amb la pilota i en el primer minut han posat a prova la porteria ribbonera amb dos xuts des de dins de l'àrea que Enric s'ha encarregat d'aturar. A l'ECV li ha costa fer-se amb la possessió de la pilota, i eren els DYCs (polla en anglès) els que la marejaven. Tàcticament sabien desdoblar-se i arribar amb perill, però la bona defensa de l'ECV amb un Paco que portava des de les dues del migdia fent Volldamms, Andreu que s'havia portat llaunes de beguda energètica mesclada amb èxtasis líquid, i Xevi, immens com sempre el de Riuprimer, s'encarregaven de tallar qualsevol intent de xut per part dels DYCs. Sara Loscos, que du una faldilla curta, s'ofereix a pujar al capdamunt d'una escala per canviar una bombeta, a càmera lenta.

Xevi ha estat protagonista de l'acció del primer gol dels DYC, quan d'una pilota penjada a l'àrea ribbonera, una bleda assoleiada dels DYC ha caigut suposadament per una empenta d'en Xevi. Potser sí que era penal, però podem afirmar que no hi havia intenció, i que en cas que n'hi hagués hagut Xevi A. hagués estat el primer en admetre que havia comès penal. S'han sentit força crits de dolor per part dels DYCs, potser això ha condicionat que l'àrbitre pités fins a 4 faltes favorables a l'equip del whisky, per una pels ribboners. La veu femenina del GPS et diu que entris al túnel i surtis per la boca sud, a càmera lenta.

D'una falta magistralment llançada, els DYCs han fet el segon. La pilota ha tret les teranyines de l'escaire de la porteria. No és la típica metàfora futbolísitca. És literal. D'aquesta manera els DYC han evitat que una aranya gegant es mengés el porter ribboner. A canvi, però, ells han aconseguit el segon gol.

L'ECV ho estava fent bé en defensa, però li faltava connectar les passades i arribar amb perill a l'àrea rival. Feixas i YU10RE han sortit al camp, i s'ha aconseguit arribar amb una mica més de perill. El porter dels DYCs ha tret una mà espectacular en una rematada a boca de canó de Gaspi (diria), però no ha pogut fer res en una rematada amb el clatell, una clatelinha que dirien a l'Empordà, de Marcel, que posava el 2 a 1 al marcador. Eulàlia Vintró i Anna Pagans es queden tancades en un ascensor molt estret i xafogós, i han de treure's la roba l'una a l'altra per la manca d'espai, a càmera lenta.

De la segona part cal destacar que els equips han canviat de camp. Se sentien els acords de les cançons que tocaven els grups novells que actuaven a la festa de carnestoltes de la UdG, i d'un xut ras que Enric ha aturat en primera instància, deixant la pilota morta a l'interior de l'àrea, ha pogut marcar el davanter dels DYCs. Ha estat l'únic gol de jugada que han aconseguit, tot i que la possessió seguià essent per ells. Joss Stone pren el sol amb samarreta blanca quan, de cop, es posa a ploure quedant completament xopa i se li marquen els mugrons, a càmera lenta.

El 4t gol pels DYCs no s'ha fet esperar. Ha estat a la sortida d'un còrner, arrel d'una mala sortida del porter ribboner. En primera instància el jugador que ha rematat ho ha fet contra les mans que protegien la cara de Paco, però el rebuig l'ha sabut dirigir al fons de la xarxa. Mònica López s'emprova uns pantalons que li van grans, la cortina de l'emprovador no tanca bé, i quan s'ajup per mirar-se la vora se li veu el meridià de Greenwich reflectit al mirall, a càmera lenta.

A partir d'aquest moment, ha estat quan més possessió ha guadit l'ECV, que ho ha buscat durant tot el partit, però les ocasions més clares les ha tingut durant els 10 últims minuts en diverses rematades de Feixas, Gaspi al travesser i Marcel que sí que ha aconseguit superar el porter col·locant el 4 a 2 definitiu al marcador. Aleix s'ha fet un fart de buscar espais i lluitar pilotes amb els defenses dels DYCs, però no ha pogut realitzar cap xut ben dirigit. A partir d'aquest moment els DYCs s'han tancat al darrere a aguantar el resultat, però l'ECV no ha pogut fer res més, només una genialitat de Feixas que s'ha pixat a quasi la totalitat dels jugadors rivals, però el seu xut ha estat desviat a còrner. Nausica Bonnin mossega una poma mentre es fa copets a les natges, a càmera lenta.

Alineació: Enric C. (p), X. Arumí, Andreu, Paco, Gaspi, Marcel, Aleix; YU19RE i Feixas.
Gols: Marcel (2)
Incidències: Setena jornada del Campionat Universitari de Futbol 7. Concerts a Montilivi. Feien una conferència superxula a la Casa de Cultura sobre màgia i matemàtiques a la mateixa hora del partit.
Els passatges picants són un plagi (o homenatge) a Jean Paul Desgrava del programa la Competència de RAC1.