dissabte, 28 de novembre del 2009

Nottingham miedo de sortir a guanyar dimarts!!

L’Exèrcit i el Nottingham Miedo empaten a un gol en un partit molt igualat.

L’Exèrcit va disposar de bones ocasions per emportar-se els tres punts, però va faltar precisió i sort en els xuts a porta.

Rustu i Andreu van tornar a jugar després d’uns dies d’absència, però Ze Lorenço va tenir una estrebada muscular a la cuixa durant l’escalfament i és dubte pel pròxim partit.

Bon debut d’Albert i Jordi, nous fitxatges de l’Exèrcit.
Gran nit de futbol el dijous passat a les instal·lacions del Servei d’Esports. L’ECV venia de guanyar l’Algorisme a la primera jornada i el Nottingham, que havia perdut el primer partit, tenia la urgència de puntuar per no quedar-se despenjat de les primeres posicions de la classificació. En aquesta ocasió, els ribboners van disposar de tots els jugadors d’inici i va ser possible començar l’encontre amb set jugadors sobre el terreny de joc.
Des del primer minut que el partit va ser molt igualat. Durant el primer temps, tots dos equips van dedicar-se a desplegar el seu joc de toc sense renunciar a una bona defensa. L’Exèrcit va saltar a la gespa molt concentrat, fent córrer la pilota, obrint el joc a les bandes, triangulant al davant i aguantant bé la posició al darrera. Al mig camp, Marcel i Albert, que va mostrar bones maneres en la seva estrena, varen buscar en tot moment a Gaspi, la referència en atac. Dos llançaments de córner, una falta executada per Andreu i un xut llunyà de Gaspi que va estavellar-se al travesser, les ocasions de l’equip a la primera part. Per la seva banda, el Nottingham va disposar de bones ocasions però la defensa ben tancada i Rustu en última instància varen evitar més d’un cop que el rival s’avancés en el marcador. Tot i això, quan quedava menys d’un minut perquè l’àrbitre indiqués la fi de la primera part, el Nottingham va marcar després d’una jugada embolicada dins de l’àrea.
L’Exèrcit va marxar a vestidors conscient que en el segon temps podia capgirar el resultat. A banda del bon joc, els ribboners havien posat l’empenta suficient per donar la volta al marcador. Durant el segon temps, però, el joc va enrarir-se de forma considerable i va costar molt que algun dels dos equips es fes amb el control de la pilota. L’Exèrcit va assegurar-se bé al darrera, en defensa va tallar totes les passades llargues, la mitja va frenar en més d’una ocasió el pas del rival i una pressió ofegant a penes va deixar pensar els jugadors del Nottingham.
L’equip va disposar d’oportunitats com un xut fluix de Marcel que el porter va atrapar sense més problemes, un altre de Gaspi que va sortir molt desviat o un corner picat al primer pal per Vancells que Paco va rematar gairebé sota pals però que va rebotar en un defensa. Quan el partit ja estava a punt de finalitzar va aparèixer Marcel, després d’una bona jugada col·lectiva va plantar-se davant del porter i va definir amb un xut ras i col·locat al pal dret de la porteria. Gol per a l’esperança en el moment de més desconcert del Nottingham. Amb el poc temps que quedava pel xiulet final, l’Exèrcit ja no va poder disposar de més ocasions i va marxar a vestidors havent tingut contra les cordes al Nottingham Miedo.

Un empat just pel que es va veure sobre el terreny de joc. El bon joc desplegat per l’equip, la concentració durant els cinquanta minuts i el ferm compromís dels jugadors han de mantenir-se intactes de cares a la important cita del pròxim dimarts contra l’All in team.
Alineació: Rustu, Arumí, Vancells, Andreu, A. Feixas, Gaspi, Marcel, Paco, Llorens, E. Castellà i Jordi.
Gols: Marcel (1).
Incidències: Segona jornada del Campionat Universitari de Futbol 7. En P. V. R. jugador i capità de l’ECV va haver de marxar a corre cuita al vestidor per posar-se bé la lentilla de l’ull esquerra.


De cares al pròxim enfrontament seran baixa Andreu, que com a president de l’associació ecologista “Salvem el jonc del litoral empordanès” la setmana vinent participa en un seminari internacional a Essaouira (Marroc) anomenat “La vegetació de rera duna de l’Atlas, estat de la qüestió”. I potser Zé Lourenço, que després d’enganxar-se el penis amb la tassa del wàter (cosa que ja devia ser prou dolorosa) s’ha fet una petita elongació a la cuixa. Esperem que amb una setmana hagi tingut prou temps de recuperar-se de la lesió i de destrossar el wàter amb un bat de beisbol. També seran baixa Jordi i E. Castellà (pendent de passar la revisió mèdica anual a les dependències sanitàries de l’ECV).

2 comentaris:

enric ha dit...

Bona crònica, Pol.

Espero que el Dr. Torreiglesias em faci la revisió ràpidament i que pugui posar-me els guants ràpidament per defensar la porteria ribbonera aquest dimarts.

Respecte el rival de dimarts, l'All in team, només se m'acut recordar el títol d'aquell disc d'Estanislau Verdet que diu
que l' "All ho és tot pels anglesos".

Salut, salut.

Comandant Black ha dit...

Anirem a mort!