dimecres, 18 de novembre del 2009

Seqüència d'instruccions per guanyar un partit de futbol

ECV 9 - ALGORISME F.C. 5
L’Exèrcit de la cinta vermella inicia el campionat universitari amb una contundent victòria sobre l’Algorisme F.C.

Tot i la diferència de gols en el marcador, els ribboners no varen poder sentenciar l’encontre fins a les acaballes de la segona part.

Les divergències entre el Servei d’esports de la UdG i la directiva del club obliguen a traspassar Hugas, Genís i Feliu al Santk Paulí. En el cas de Ramsés s’espera que el jugador rebi el trànsfert per poder incorporar-se el pròxim partit.


Ahir al vespre l’Exèrcit de la cinta vermella va marxar del terreny de joc amb un regust agredolç. La negativa del Servei d’Esports a deixar jugar alguns dels integrants de la plantilla ribbonera en el campionat universitari va deixar molt tocat l’equip, que va haver de començar el partit amb només sis jugadors. Tot i la superioritat numèrica del rival, l’Exèrcit no es va arrugar i va sortir a jugar de tu a tu, tot esperant l’arribada de Castellà i Arumí. De manera inesperada, els ribboners varen fer pujar ben aviat dos gols al marcador per obra de Marcel i Gaspi, i a partir d’una gran defensa al darrere i de la pressió incessant al davant varen ser capaços de controlar les envestides rivals durant els primers deu minuts de joc. Poc a poc però, els jugadors varen començar a desinflar-se fruit de la manca de ritme i el rival ho va aprofitar ràpidament per igualar. La impossibilitat de realitzar canvis durant els primers vint i cinc minuts va pesar en excés, de manera que quan l’àrbitre va indicar la fi de la primera part, el resultat era de 4 a 2 favorable a l’Algorisme. Just en aquell moment Castellà i Arumí feien acte de presència a les instal·lacions del Servei d’Esports.

La segona part va començar amb Castellà sota els pals, Arumí, Vancells i Llorens en defensa, Paco i Pagés al mig i Marcel que va avançar la seva posició al davant. Els jugadors sabien que tenien sèries opcions d’emportar-se els tres punts si no es complicaven la vida en defensa i esperaven tenir les seves ocasions en atac. I així va ser. Tots i cadascun dels jugadors van aportar l’empenta, les ganes i la definició suficients per no passar masses angúnies durant la segona part. L’Exèrcit va anar retallant distàncies, va pressionar i xutar molt i tant d’esforç va tenir la seva recompensa. 7 gols a la segona part, quasi res. El rival va marcar de nou, però quan els ribboners ja dominaven a plaer. Les triangulacions de Pagés, Marcel i Gaspi al davant varen deixar algunes jugades de petita fantasia als pocs espectadors que varen presenciar l’encontre. Cal destacar el bon paper d’Arumí, que després de mesos d’inactivitat va assumir la posició de lliure amb una genial desimboltura, la destacada definició de Marcel que va brillar en una posició en la qual no ens tenia massa acostumats, i el gran estat de forma de Gaspi, que un cop més va posar-se l’equip a les espatlles quan més falta feia. Quatre marcelinhas i 5 gasparatazos certifiquen el primer triomf. Esperem que en vinguin molts més.

Més notícies relacionades

El Sankt Paulí s’ha fet amb els serveis d’Hugas, Genís i Feliu un cop el Servei d’Esports no ha permès que el Sankt Paulí i l’Exèrcit de la Cinta Vermella tinguin la custòdia compartida d’aquests jugadors. D’altra banda, Marc d’Arbeca ha anunciat que en el mercat d’hivern fitxarà per la Valletta de fregar de Malta. En el cas de Ramsés s’espera que el jugador rebi el trànsfert per poder incorporar-se el pròxim partit.
La plantilla ha quedat un pèl descompensada per les baixes d’última hora i des de la secretaria tècnica ja es treballa en la contractació de nous jugadors.

Alineació: E. Castellà, Arumí, Vancells, Paco, Llorens, Pagès, Gaspi, Marcel.
Gols: Gaspi (5), Marcel (4).
Incidències: Primera jornada del Campionat Universitari de Futbol 7. En G. P. LL. exjugador i fan número ú de l’ECV no va venir.

3 comentaris:

Comandant Black ha dit...

G.P.LL. on ets quan et necessitem?

enric ha dit...

És una llàstima no poder tenir en copropietat l'Hugas, en Genís. Fins ara el model havia funcionat molt bé, i la qualitat que aportaven aquests jugadors a l'equip era molt important. Costa fer-se a la idea que haurem de jugar sense Hugas, quan l'any passat les portades dels diaris apuntaven a una "hugasdependencia", però vam demostrar que ens en podem sortir, i hem de mirar endavant, sense tancar la porta a la possibilitat del retorn a la disciplina ribbonera d'aquests dos grans jugadors. Sort amb el Santk Paulí.

Per altra banda m'agradaria destacar el debut de Zé Lourenço, que va posar-hi moltes ganes i va demostrar que, tot i la seva veterania, és un molt bon reforç.

Per últim, advertir a la secretaria tècnica que calen urgentment reforços, si es vol no haver de patir cada partit. Crec que necessitem un porter i un jugador del mig del camp, que sàpiga repartir el joc i robar pilotes.

Salut i fins aviat.

Anònim ha dit...

Si que és una llàstima que ens manquin aquests dos jugadors bàsics del nostre equip, entre tots haurem de fer que es noti el menys possible, tot i que costarà molt.

Bé, a part de felicitar a tots els components de l'equip pel gran partit de dimarts passat, volia comentar tres coses:

1. Quants som ara a la plantilla??Exactament quants reforços necessitem???

Pel què sembla en Marcel ha fitxat un ''jugón'' de Torroella i podria ser que en trobés un altre.

Jo ho he comentat a un parell de riuprimerencs més de la UdG i almenys un m'ha dit que dilluns em dirà alguna cosa concreta perquè potser podria trobar un altre jugador a part d'ell. O sigui, que podriem estar parlant de dos jugadors més, tot i que per ara no n'hi ha cap de confirmat.

Amb això vull dir que llavors no ens sobri gent i que les estones a la banqueta siguin molt llargues.

2. Per altra banda, algú sap del cert si la inscripció a la lliga es pot fer després del 4 de novembre?? Al web del Servei d'Esports diu que les inscripcions són fins el dia 4 de novembre!

3. G.P.LL. forever in the defence!! :-)


Fins ben aviat,



XEVI A.