dilluns, 23 de novembre del 2009

Incorporacions

Com bé sabeu, el Servei d'Esports no ha permès l'alineació de jugadors que tinguin fitxa amb dos equips, per tant, els casos de copropietat d'Hugas i Genís han acabat amb els jugadors traspassats al Sankt Paulí, equip amb el que ens agermanem i desitgem els millors resultats en la competició.

Els casos de Ramsés, Marc d'Arbeca i J. Rovira són complexos també, perquè tenen fitxa d'extrauniversitaris i caldrà veure com negociem amb el SE per a la seva incorporació. De moment, a l'espera dels trànsfers, els jugadors estaran a la nevera, al costat dels bistecs de pobre i la carn picada.

Vista la situació, la secretaria tècnica ha començat a actuar i a cercar nous jugadors que puguin ocupar les places buides que han deixat les marxes de tan nostrats jugadors.

La plantilla actual de l'ECV consta de 10 jugadors, sense tenir en compte els il·legals o al·legals. Tenim 1 porter, 4 defenses, 2 mitjos, 2 davanters i 1 comodín. Més que reforçar posicions, el que cal és aconseguir efectius. La temporada és llarga, i els compromisos dels jugadors, diversos.

Tenim la possibilitat d'incorporar un nou jugador durant les pròximes hores, ja s'ha enviat la paperassa al Servei del Port i estem a l'espera de la seva resposta. I tenim la possibilitat d'incorporar 2 o 3 jugadors més sempre tenint en compte la opinió de mebres i afició.

Creieu convenient cercar nous jugadors per suplir les baixes? Quans fitxatges creieu que necessita l'ECV? Esperem les vostres propostes/respostes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ami em sembla bé tenir algun reforç més, pq sempre hi ha imprevistos o lesions.

dema dimarts vaig a buscar els resultats d'una ressonancia magnetica i sabre si estic disponible per dijous.

andreu

Anònim ha dit...

El secretari tècnic de l'ECV s'ha posat les piles. Per avui al migdia s'ha programat una trucada telèfonica (que en cap cas sueprarà els 98,65 cèntims el minut) a Marcel perquè digui qui, com i quan pot començar a defensar la samarra ribbonera a partir del dijous.

De seguida que hi hagi alguna notícia es farà pública al blog.

Salut i fins ara

pol

enric ha dit...

M'he posat en contacte amb el servei d'esports per inscriure a un nou jugador, l'Albert, amic, conegut o saludat d'en Marcel.

Quan contestin confirmant l'alta ho faré saber a la comunitat.

Pagès "O Fabulosu" ha dit...

Ei companys!

Bé, actualment ja contem amb els serveis d'un mig centre de qualitat contrastada, estic parlant de l'Albert, cedit per la Unió de Jafre. A part d'aquesta nova incorporació crec que faltarien dues peces més. Un central, que segons en Pol tenim emparaulat en Joanet, que actualment prové d'una bona temporada al Bombai F.C. Finalment cal un altre jugador contrastat de condició més ofensiva. Segons informacions que m'han arribat, s'estan portant a terme dures negociacions per incorporar algun jugador del Club de Futbol Riuprimer. Tenint en compte que degut a la rigorositat jurídica del SE hem perdut 5 jugadors de camp, caldria fer-ne uns 3. Tenint en compte que no podrem ser-hi sempre.

Aquest és el meu punt de vista. Salut i calers!

Aleix.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'Aleix. Mínim haurien de ser 3 o 4 incorporacions, perquè hi havia anys que n'érem 12-13 d'apuntats i amb prou feien arribavem als 7.

En el meu cas, serien dues les incorporacions, les dues pendents de confirmar, però sembla que avui han avançat una mica.

Cuideu-vos :-)

Xevi A.

Pagès "O Fabulosu" ha dit...

Penya!

En Marcel té un altre fitxatge. A part de l'Albert, s'ha incorporat un tal Jordi, que pel què sembla també s'ha mogut pel mòn del futbol regional.

Amb tot això, si els riuprimerencs accepten rendir-se a l'evidència que l'exèrcit és el millor club on poden jugar, jo donaria la plantilla per tancada.

5 baixes i 4 reforços. Ja estaria equilibrat.