dijous, 5 de novembre del 2009

Notícies Breus

Mentre s'espera que el Servei d'Esports publiqui el calendari d'aquesta nova temporada, aprofitarem per fer conèixer als seguidors ribboners unes quantes notícies breus:

Rovira renova per un any més:
El porter olotí renova per una temporada més amb l'ECV després de llargues negociacions. El porter, que estava en negociacions amb el Badaving ha acabat refusant la oferta per quedar-se a l'ECV. Ha acceptat el sou de 65 cèntims l'any amb una clàusula de rescissió de 40 birres. El contracte s'ha signat damunt un tovalló de paper homologat amb una inscripció a la banda on s'hi podia llegir "Bar Tole. Que aproveche, caballero".

Edu Feliu, fitxatge de darrera hora:
Feia mesos que estava emparaulat el fitxatge d'Edu Feliu per l'ECV, però no ha estat fins aquesta setmana quan s'ha pogut concretar. Benvingut i fins al proper partit.

Nou president:
L'ECV va presentar dimarts passat el seu nou president. Podeu veure el seu discurs inicial a la BASE DE DADES, a l'apartat "El President".

Casos de grip A a l'ECV:
Tot i les indicacions que des de la directiva es van fer arribar a tots els membres de l'ECV, ha estat impossible evitar que alguns dels nostres jugadors pringuessin de grip A. Segons informa la infermeria de l'ECV, els jugadors infectats són Pol V. i Aleix P. S'adverteix a la resta de jugadors, en especial a Marc d'Arbeca que viu amb les dos víctimes, que compleixin amb les normes d'higiene bàsiques per evitar el contagi:
  • rentar-se les mans 27 vegades al dia (les dues),
  • no fer petons a desconeguts,
  • no llepar la tassa del wàter,
  • no utilitzar raspalls de dents que haguem trobat al carrer,
  • no estornudar o escopir a la cara dels altres (a no ser que estigui estrictament justificat),
  • no beure de la mateixa ampolla d'aigua (i molt menys a morro o amb morro).
No hi ha motiu per la psicosi però en tot cas, fonts properes afirmen que tan sols és febre alta, mal d'ossos i erupcions cutànies verdoses. Lluny de voler frivolitzar davant d'un problema tan greu, alguns dels membres de l'ECV ja han pres mesures personals per evitar el contagi:



2 comentaris:

Comandant Black ha dit...

Gràcies pels consells Enric. Jo tinc grip o algo semblant però no és A. És la Grip grip.

Gep Cabestany ha dit...

grip, grip, grip-grip-grip.
Grip naranja escribe fino.
Grip cristal escribe normal.
Dos escrituras para elegir.
Grip, grip, grip-grip-grip.