diumenge, 29 de novembre del 2009

YU19RE

“ja sabem com és Girona, però aquest cop tenen tota la raó, si em toquen els collons puc ser un autèntic FILL DE LA GRAN PUTA”


Llorenç (Serra Ferrer no) Aïnsa. altrament conegut com a Yure però sobretot com a Princesa o Natges d’Acer amb calçotets de guepard, és una de les novetats d’aquest any del planter ribboner. El dorsal 19 de l’ECV, també és conegut a casa seva com a Zé Lourenço, un tio amb tants noms com dies té la setmana. Es tracta d’un d’aquells geògrafs que estima tant la ciència, que el seu pas per la UdG sembla etern, fins i tot les parets el saluden cada matí quan creua la porta. El jugador saltenc ens ha promès una temporada farcida de detalls estètics que a més d’un el faràn esclatar de riure.

- Yure, explican’s a què és degut el sobrenom de Princesa.

Bé, és una història una mica fosca. Si no recordo malament el sobrenom ve d’un viatge a Lleida, on per ves a saber perquè, vaig mostrar la meva part femenina als companys de carrera. També és cert que sóc molt “coqueta” i m’agrada cuidar-me, vestir molt sexy i provocativa i que els paletes em diguin coses lletxes pel carrer. Tota una Princesa amb pèl al pit i botifarra blanca. Però tot s’ha de dir que el meu sobrenom mític, és Yure, aconseguit amb sang, suor i molt de semen al pati de l’institut. Per cert jo no sóc saltenc, sóc gironí pseudobrasiler amb orígens armenis (per part de tia avia). Per això el meu nom complet és Zé Lourenço Yure Aïnsa Pardos Filho da Puta de Todos los Santos.

- D’acord Princesa, sabem que has estat viatjant pel Brasil. T’has sotmès a algun entrenament carioca per estar en forma de cares a la Copa Primavera o només t’has dedicat a fotografiar-te amb caimans i lligar amb brasileres?

Doncs si, és cert, vaig marxar cap allà quan em van expulsar del meu anterior equip. Vaig estar 2 mesos voltant pel Brasil, tant per la costa com per l’interior del país, visitant ciutats com Rio, Sao Paulo, Florianopolis, Curitiba, Brasilia... dormint en cabanyes al Pantanal, albergs, llocs cutres, hotels de 4 estrelles, pousadas... des de lo mes alt o a lo més baix, pescant piranhas i tocant els collons als caimans i també riguent i ballant amb els travestis, meninos da rua i gent mutant en el carnaval de Vitória (a 8 hores en autobus de Rio de Janeiro). Ara mateix necessito una mica de fondo físic, perquè les feijoadas, xurrascos, caipirinhas i cerveja Antarctica han fet mal en el meu tipet de Princesa. Però bé, tinc un pla d’entrenament paulista dirigit per en Txumari Alfaro, per intentar posar-me com un toro d’Osborne i així lluitar per guanyar la Copa Primavera. Em faria molta il.lusió, allà a Brasil l’equiparen a la Copa del Rei en prestigi! Per cert, aqui xiuleu l’himne de la UdG?

- No el xiulem no. Et defineixes com un jugador polivalent perquè ho fas tan malament amb una cama com amb l’altra, creus que aquesta habilitat dotarà a l’Exèrcit de més potencial?

Totalment, un tio tan modest i campetxano com jo, pot donar un plus de ridiculesa en aquest equip, jugant de lateral dret, de lateral esquerre, interior dret o interior esquerre o d’ultra a les grades tirant excrements del bosc o insultant a l’arbit quan anula els fora de banda.

- En l’últim partit (segon de la temporada) vas caure lesionat i encara queda molta lliga per endavant, com afecta això a un jugador del teu calibre?

Sincerament, es veia venir, un tio de 28 anys com jo, sense jugar a futbol des de l’estiu i escalfant ràpid i malament, tard o d’hora la cuixa dreta havia de dir prou quan vaig intentar fotre una folha seca a l’estil Juninho. Però no us preocupeu, per el pròxim partit del dimarts contra els All in Team espero estar, com a minim al 30%, ja que els meus assessors mèdics personals, els prestigiosos Doctor Torreiglesias i Txumari Alfaro, m’estan cuidant com si fossin la meva novia i mare a la vegada!! Són els putos amos!! PUM-PUM! PUM-PUM!

- Aquest any hem sigut victimes d’un enduriment de la normativa del Servei d’Esports de la UdG cosa que ha forçat la baixa de jugadors com Hugues, Genís, Marc i Ramsés, tots ells del nostre planter; com ha encaixat l’equip aquesta situació?

Lamentable l’actitud dels estaments superiors! Ens el previs del primer partit, en veure aquesta problemàtica, vaig notar algo en el meu interior que m’obligava a anar a les oficines, obrir la porta amb mala llet i dir FILL DE PUTA, un per un als que treballen allà i destrossar el material i cagar-me a una cantonada, refregar la merda per la paret i sortir fumant-me un porro... tot en defensa dels meus companys però finalment em vaig reprimir, em vaig tirar un pet i el vaig escampar per tot el camp com a protesta. Per ara l’equip està fent un paper molt digne, una victòria i un empat i crec que encara s’està gestant degut a moltes cares noves i a mida que avanci la competició i tots ens coneixem millor, jugarem molt més compactes, fent tiki-taka. L’ ECV pot callar moltes boques dels aficionats exigents i critiques de periodistes, que per cert, la majoria són uns fills de la gran puta ja que van escampar que jo era gay i que m’agradava anar a saunes amb en Guti i en Sergio Ramos.

- Quins resultats augures per l’ECV al llarg d’aquesta temporada?

Sóc molt optimista, aquest any podem arribar molt lluny i fer la millor competició de tota l’historia ribbonera i classicar-nos per la Champions League universitària. Això si, posant els dos collons sobre la taula i anant a missa cada diumenge ja que el Senyor sempre ens acompanya en el camí de la Glòria i així evitar les temptacions malignes.

- Contactes que tens al teu messenger, afirmen que ets un paio que sovint s’identifica sota la frase “FILL DE LA GRAN PUTA”, sempre acompanyat d’una bona fotografia... és una al•lusió a una tercera persona o té un significat més introspectiu?

Bé, la gent diu moltes coses i els hi agrada molt parlar... que si aquest surt amb aquesta fulana, que si l’altre li agraden les botifarres musculades, que si aquesta té les tetes operades... ja sabem com és Girona, però aquest cop tenen tota la raó, si em toquen els collons puc ser un autèntic FILL DE LA GRAN PUTA, amb totes les lletres en majúscula o sigui que es preparin els rivals i els àrbits com el de l’altre dia.

- Abans de tancar aquesta entranyable entrevista, amb tot el rigor que ens caracteritza volem que ens confessis quin és el moment de Bola de Drac que recordes amb més emoció.

Sense cap mena de dubte, l’escena quan li surt sang del nas al fill de puta del Fullet Tortuga, en veure les mamellotes de la Bulma i la seva figa estreta amb olor de maduixa.

- Ara sí, ens despedim de tu Princesa i volem que enviïs un missatge a l’afició de l’ECV.

Paraules: Hola Torcida Ribbonera, espero que no em tireu condons usats ni calces de vella quan no jugui bé com em feien en el meu últim equip, i espero sentir-me estimat per tots els homes i dones, grans i petits, per així donar-ho tot, cobrar una pasta i tornar a Brasil el juliol i agost, ja que tinc coses pendents. Que us donguin pel cul a tots!

Salutacions, FILLS DE PUTA! Del vostre amic Yu19Re!



2 comentaris:

enric ha dit...

Aplaudeixo el retorn de la secció d'entrevistes. Aquesta està plena de titulars... sens dubte.

Comandant Black ha dit...

Si, he escollit el més sensacionalista fent ús de l'insult, que sempre causa molta intriga.