dilluns, 10 de març del 2008

Notícia d'última hora!

BAIXA IMPORTANT PEL PARTIT D’AQUESTA TARDA:
ANDREU CUFÍ ES COLPEJA VIOLENTAMENT CONTRA UNA PEDRA FENT UN FORA PISTA.

Crònica de la lesió:

El dissabte al matí després de la neu caiguda, Andreu i els seus amics decideixen anar a fer uns fora pistes per aprofitar la neu nova. La mala sort vé quan a la 3a baixada del dia l’Andreu xoca amb la taula contra una roca, surt volant i llavors cau d’esquena sobre una altra roca que estava enterrada sota la neu a només quatre dits de la superfície. La neu no va poder fer-li de coixí i l’impacte va ser brutal. El dissabte no es va poder moure en tot el dia i se’l van endur amb ambulància fins l’hospital de Puigcerdà, on la diagnòsi fou un fort hematoma a la zona del lumbar dret. Per sort, no hi ha res trencat ni fisurat, tan sols haurà d’estar una setmana en repòs i prendre antinflamatoris i porros de marihuana.

Si alguna noia maca està disposada pot anar al seu pis a fer-li massatges. Viu al carrer de la Rutlla num. 100 al 1r 2na de Girona.


Font: Andreu Cufí Garrido

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola sc una noia maca. La meva amiga i jo ens preguntàvem si podriem passar per ca teu... Portarem un joc molt divertit sobre l'Àfrica i un dossier informatiu sobre la PAC. Vindrem després de dinar, fins ara trAmpAt!

Anna i Isabel

Anònim ha dit...

soc landreu, son les vuit del vespre i encara us estic esperant.....

Comandant Black ha dit...

Jaja. N'Andrew, des d'aquí esperem que et recuperis aviat. I des d'allà també. Bona nit.