dimarts, 4 de març del 2008

El Vodka de garrafa provoca ressaca

Vodka Lima 8 - 6 ECV

El combinat amb alcohol i extractes de cítric domina bona part del matx i sentencia als minuts finals.

El Vodka Lima mareja un Exèrcit esgotat i que acusa les baixes de Gaspi, Ramsès, Shanti, Marc i Arumí.

Amb una mica de retard va començar el partit de la desena jornada del Campionat de la UdG. L'Exèrcit, amb només un canvi i diversos jugadors tocats va sortir al camp amb la millor de les intencions. Però ben aviat els Vodka Lima es van posar 2 a 0 al marcador. Només Andreu, amb un espectacular gol des del mig del camp va poder reduir diferències.

La resta de la primera part, es va caracteritzar per la força amb la que l'ECV va lluitar per remuntar el marcador. Tot i les ganes, el partit va arribar al descans amb un resultat de 4 a 3 pel conjunt etílic.

Un partit amb ritme frenètic, amb anades i vingudes a ambdues àrees, es va decantar pels qui van tenir més encert de cara a porteria. L'atac de 3 homes, amb bones combinacions i canvis de posicions, va dur de corcoll la defensa de l'ECV, amb un Porreig contundent, i un Andreu anticipat, però tocat de la tíbia dreta, van deixar xutar massa vegades contra la porteria de Castellà, que ahir només va tocar la pilota per recollir-la de dins de la porteria.

On l'Exèrcit va dur més perill va ser en les internades d'Hugas, Aleix i Genís que van demostrar seguir en bona ratxa al marcar 3 gols el primer i 2 el segon que van posar emoció al partit. Isa, per la seva banda, la dreta, també va dur perill en les diferents combinacions amb Genís, però la sort de la defensa de l'equip preferit de Boris Yelsin, es va encarregar d'anular aquestes oportunitats.

Es va arribar als 5 minuts finals amb 7-6 al marcador, i l'Exèrcit es va llançar a l'atac per treure quelcom de positiu. De fet ho va tenir en una darrera ocasió d'Hugas, però la pilota va sortir fregant el pal dret de la porteria.

En la jugada següent, els Vodka amb Lima van marcar el definitiu 8 a 6, de vaselina, amb un Enric que per vuitena vegada feia vista mentre la pilota entrava fins a tocar la xarxa.

Vancells, que aquest cap de setmana va provar de pujar fins al Bassegoda, afirmava al final el partit, després de les múltiples lamentacions dels companys respecte la pròpia condició física, que "a mi el que em fa mal és l'ànima". I és que el capità, més o menys encertat, ho va donar tot, fins i tot va evitar un gol amb la punta de la cigala.

Andreu per la seva banda va declarar al blog de l'Exèrcit que "s'han trobat a faltar els gols d'en Gaspi", mentre que Aleix s'encarregava de recordar que "el partit d'avui és un dels que més gols hem fet", i de fet, els ribboners només han fet més gols en els partits contra els San Siro Points (10) i contra els 7ciències (8).

Alineació: Castellà, Genís, Andreu, Alfred, Hugas, Vancells, Aleix, Isabel.
Gols: Andreu, Aleix (2), Hugas (3)
Amonestacions: -
Competició: Partit de la desena jornada del Campionat universitari, disputat al Servei d’Esports de la UdG.
Incidències: 2 Genolls pelats: Aleix i Isabel.