divendres, 11 de maig del 2012

ECV 4 - 7 Spartak d'Aiguaviva

L'Spartak es venja de les dues últimes derrotes contra l'ECV i aconsegueix una victòria relativament merescuda.


L'ECV juga de puta mare, però l'Spartak aprofita els contraaaaaatacs per rematar-lo.


Pol possa per la foto mentre Marcel acaba de païr el sopar.
GEiEG - L'ECV es va enfrontar a un Spartak d'Aiguaviva molt més potent que en els últims enfrontaments. El dorsal número 11 va marcar 24 dels 7 gols que va encaixar ahir l'ECV, i la seva tàctica ofensiva deixava pràcticament cada vegada dos atacants per un defensor de la Cinta Vermella.

L'ECV va tocar i remenar amb Isaac, Taino i Rüstü al mig del camp. Ramsés va buscar-se la vida al davant. Gaspi, Shanti, Enric i Pol es van combinar les bandes i Marcel va cubrir la defensa sense mitjons. Flávio va estar molt actiu pujant a rematar córners, ordenant la defensa, animant els companys i desquiciant l'àrbitre tranquil.

L'alineació dels ribboners va ser: Flàvio; Enric, Marcel, Pol; Isaac, Gaspi; Ramsés. Per l'Spartak van jugar: De Gea a la porteria; Sánchez Jara, un armari empotrat de 2x2 que no era de l'Ikea i l'avi de Filiprim en defensa; Julian Ross al mig del camp, acompanyat de Han Solo, i al davant que enlloc de cama esquerra tenia una escopeta de franctirador de molta precisió.

Gols: Rüstü (2), Ramsés i Gaspi, els golejadors ribboners.

Incidències: Al final del partit es van sentir crits de "El año que viene: Exèrcit - Suc de Tro / El año que viene: Exèrcit - Suc de Tro / lolo loló lo lo lolololo loló / Exèeercit - Suc de Trooo".