dijous, 3 de maig del 2012

Auto Girona 3 - 3 ECV

Bon partit d'un ECV amb 8 jugadors que va remuntar un 0 a 3 en contra.

Qui va dir que una plantilla amb 15 jugadors era llarga?

Ramsés, amb dos, i Gaspi, autors dels gols ribboners.

Ramsés parla a Enric mentre aquest suda d'ell.
GEiEG - Després del pont de l'1 de maig, Dia de l'Aturat, es va reemprendre la lliga. Els mals resultats acumulats durant la segona volta estan convertint l'ECV en carn de Segona. Ahir un altre partit estrany on els rivals fent menys del que podien van aconseguir fer 3 gols, mentre que l'ECV es va cansar de fallar oportunitats clares davant de porta, com ara un xut de Rüstü des de damunt la línia de gol (pràcticament) que va sortir per la línia de fons, alguns un contra un de Ramsés que va treure el porter, o una engaltada de Tití Enric que va treure de la línia de gol un defensa. 

Sense merèixer-ho, l'AutoGirona es va posar amb 0 a 3 al marcador, però potser per la costum d'anar per darrere, l'ECV no es va arronsar com les tites quan fa fred i va seguir buscant el gol. I en 3 minuts els va aconseguir. Primer Ramsés, d'un xut sec des de la frontal, que va recordar el que va fer Ronaldinho contra el Chelsea el dia que el Barça hi va perdre 4 a 2; un segon de Ramsés que la fer passar per sota el porter; i el tercer de Gaspi, un xut des de fora l'àrea que doblega les mans de mantega de l'autoporter.

Flàvio, sota pals, va manar l'equip i va tenir intervencions de mèrit. Shanti va encertar el dia i l'hora en que l'ECV jugava i es va endur una ovació del públic per aquest fet. Gaspi va actuar de central i lateral esquerra amb solvència. Isaac, que estrenava paternitat damunt el terreny de joc va tenir temps de canviar bolquers entre jugada i jugada, omnipresent. Tití Enric va aprofitar les anades i vingudes per rebaixar els quilos que ha augmentat durant aquest pont en que ha menjat llom de cabirol, solomillo de cèrvol, calçots, fideus a la cassola, xai a la brasa i morcilla, tot en un àpat. Taino molt actiu es va lamentar de la falta de ritme. Rüstü va fallar tots els gols que en altres partits ha marcat. Ramsés va tenir més possessió que el Madrid en tota la temporada i la va aprofitar per fer dos golets.

Alineació: Flavio (p); Enric, Isaac, Shanti; Gaspi, Rüstü; Ramsés. Taino.

Gols: Ramsés (2), Gaspi.

Incidències: El Madrid va guanyar la lliga espanyola de futbol. Des de l'ECV volem felicitar-los, però tampoc massa, canviant de tema de seguida. Què, el BCE?

4 comentaris:

Comandant Black ha dit...

Bé Enric! només afegir que Taino, malgra queixar-se del seu estat físic va estar molt bé al mig sobretot defensant i també participant en atac! i només afegir que la comparació entre el gol de Ram6 i el de Ronaldinho també la vaig pensar! i només afegir que el pròxim partit amb dos collons ben grossos, el guanyarem! només afegir que Adéu!

Shanti el de les Balls ha dit...

Molt bona crònica!!

Titi for journalist!!

endavant ECV!

El pròxim partit és el dissabte a les 9:00 del matí oi?

Comandant Black ha dit...

Jajajja putu Shanti que bo! T'avisaré per telegrama no pateixis! ;)

Enric C. ha dit...

Jajaja... Bravo Shanti. Bon partit. Merci.

Sí Gaspi, gran partit de Taino tot i reconeixer que no estava al 100%, imagina't si algun dia aconseguim estar tots al 100%.