dimecres, 5 d’octubre del 2011

Ressolució de la queixa per l'augment de les quotes

Jordi Danés, delegat de l'equip de El9 DC s'ha encarregat de gestionar la queixa amb el GEiEG.

La resposta no s'ha fet esperar i aquest mateix matí Miki Lozano, de l'organització dels campionats, ha fet saber als equips que els preus de les inscripcions es rebaixaran dels 161 als 158€ per jugador que no sigui soci del GEiEG.


5 comentaris:

Aleixanko ha dit...

Una coseta!!

Els que no tenen samarra potser se l'haurien de fer no???

Encara que sigui només samarra, els pantalons no cal. Qui té les plantilles i tal??

Enric ha dit...

En Gaspi crec que tenia 2 samarretes de sobres.

Aquest any incorporem a 4 persones noves: L'Andreu, el Maño, l'Ignasi i en Marc. En principi e Marc no en necessita, per tant, si no m'erro, caldria com a mínim fer-ne una.

Les vam demanar a l'Urban, no sé si pot fer una comanda d'una única samarreta o si se n'hauria de demanar més. Si en Gaspi s'ho pot currar i preguntar-li, doncs puta mare. Els estampats i dissenys també ho deu tenir el Comandant Black.

Segon entrenador ha dit...

Podriem organitzar un partidet per veure'ns les cares abans de jugar no?? Dilluns podriem reservar al servei d'esports cap a les 8! Com ho veieu? Fem convocatòria?

reçber ha dit...

per mi millor si es dijous, i dps aprofitem x anar a fer unes birres i uns konigs....

Comandant Black ha dit...

Ens falten 4 samarretes, veurem com ho podem fer, pe començar hauriem de parlar amb Dolcet i Xamolins per recuperar les seves samarretes (si ho volen). Jo en tinc una per l'Andreu segur (número 12). I em penso que en tinc una altra per estrenar (a menys que sigui la que ja té en Morales). Algú pot contactar amb Dolcet i Xamolins pel tema samarretes? La proposta és que dels nous fitxatges, qui no tingui samarra, li compri directament a Dolcet i Xamolins posant-se d'acord amb el cost de l'equipació sencera que és de 15,70€. Si Xamo i Dolcet prefereixen conservar-la com a record i/o directament els nous companys voleu equipacions noves, es pot mirar de demanar-ne.