diumenge, 23 d’octubre del 2011

Dimecres 26, entrenament al Servei d'Esports

Vale pues parece que ya somos:

- Skinny Yure
- Jonquera's Tiger
- Raimon Rustu
- Shanti Valley
- Bassman Aleix
- Pharahoe Ram6
- Isaac Hayes
- Meiñou
- Moreiles
- Black Comander
- Marshall Figueroa

Si ens trobem tots dimecres a les 20h, som 11 pérsons! Podem fer un 5,5 contra 5,5 que ja és algo.

Atenció, que l'entrenament serà al Servei d'Esports de la UdG!!!

Porteu calcetes i mitgetes i un parell de tetes.

Per cert, tema equipació, hem de demanar equipació per un parell de jugadors. Jo en tinc dues una és de l'Andrew (nº 12) i l'altra és una talla S. Isaac em penso que no és la teva talla i Maño o Taino un dels dos potser li va bé? Si no haurem de demanar equipacions per Maño, Taino i Isaac. Cadascú es paga la seva equipació que si no m'equivoco són 15,70 lerdos; Equipació complerta + estampat.

10 comentaris:

ramses ha dit...

Como?? No habiamos quedado para el miercoles??

rustu ha dit...

si! dimecres no? jo dema no hi soc!

Aleixanko ha dit...

dimecres penya!!

un curiòs ha dit...

Algú ha reservat??

ECV ha dit...

Correcte, quedem DIMECRES. En Gaspi es va colar.

Algú ha reservat. Que es pronuncii.

Shanti el de les Balls ha dit...

dimecres, perfecte!!

Anònim ha dit...

ok.
andrew

Comandant Black ha dit...

Noticies ultima hora. Tema equipacions. També m'he colat. Els 15 euros son de l'equipació complerta samarra + pantas + mitgetes) i després faltarà comptar l'estampació.

Els jugadors nous que no teniu equipació s'ha de pagar, ja que tots en el seu moment l'hem pagat per anar conjuntats. El cas de l'andreu que té una equipació guardada no és una excepció, també s'ha de comprar Andrew!

Això sí, no vull demanar equipacions sense que Maño, Taino i Isaac donin el consentiment. Isaac ja ha donat l'OK. Ens falta Maño i Taino!

Comandant Black ha dit...

En el cas de l'Andrew, els calers que pagui, són diners que vam posar els isncrits l'any passat per tant amb aquests calers podem cmprar alguna bimba o algo per l'estil, n'anem parlant.

Gaspi ha dit...

Aviam penya, cagada nº1. dimecres al servei d'esports UdG està tot ocupat i dijous i divendres també. Al Geieg és massa car per llogar pista futbol 5 o futbol 7. Molt car.

Solució rapida de cares a dimecres. Quedem a les 20h a la pista de futbito de St. Pau, al costat de la biblioteca Ernest lluch i del Centre Wellgays.

Porteu bambes de pista i botes de futbol per si està ocupada la pista i hem d'anar a algun lloc de gespa o terra. Es una mesura drastica pero no hi ha marga d'actuacio i la lliga comença next week!