dimecres, 22 de juny del 2011

ECV 4 - 2 Spartak d'Aiguaviva

Un ECV molt solvent aconsegueix el passi a semifinals eliminant l'Spartak d'Aiguaviva per 4 a 2.

Morales, Jordi i Morales (2), són els artífexs de la victòria.

Sense descans, l'ECV s'enfronta avui (dimecres 22 de juny) contra el vencedor de l'eliminatòria entre el Gersal i els Vuidir.

Girona - GEiEG. Camp de gespa artificial regada del GEiEG. Després d'unes quantes setmanes d'absència (que no, d'absenta) els integrants de l'ECV es retrobaven a peu de gespa. Amb la por de com la manca de forma els afectaria estaven disposats a dona-ho tot per arribar a les semifinals de la Copa de Segona.

Rüstü va venir des de Puig-reig expressament per defensar la porteria, i sort en van tenir els ribboners, ja que el del Berguedà va salvar més de dues rematades a boca de canó.

Shanti va venir directe des de Malmoë, i tot i no estar al 100% va fer molt bé d'home-refresc. Aleix es va encarregar de fer de Marcel i se'n va sortir amb nota, llevat d'aquelles ocasions en que l'Spartak es van avançar, per mala sort o descordinacions entre laterals i central.

L'Spartak Peran es va avançar en dues ocasions. L'1 a 0 va venir després que l'àrbit del bigoti anul·lés per fora de joc un gol fruit d'una gran jugada trenada entre Morales i Dolcet. Ramsés ho va provar una vegada i una altra, però no va ser fins a la tercera que va aconseguir afusellar el porter d'Aiguaviva.

L'empat va durar poc, fins just abans del final de la 2a part, quan aprofitant tres mals refusos seguits de la defensa ribbonera, una pilota tova va acabar al fons de la porteria de Rüstü.

A la segona part, un ECV conjurat per aconseguir la victòria va tocar i tocar, i sobretot xutar. Morales, des de fora l'àrea la va clavar a l'escaire. Un gol brutal. L'escalador Morales va estar incombustible tot el partit, amb esprins en defensa i en atac, provocant faltes, i fins i tot un penal que es va encarregar de transformar Dolcet, i inclús fer el de la tranquilitat a la sortida d'un còrner servit per Tití Enric.

L'ECV va tenir altres oportunitats que no es van poder realitzar. La combinació de futbol de toc amb joc directe practicat per l'ECV va ser letal i va treure el mal perdre d'alguns jugadors de l'equip rival, que durant tot el partit van practicar un joc al límit del reglament, poc sancionat pel Moustache refree, que a sobre, va expulsar a Ramsés amb doble groga per protestar.

Alineació: Rüstü (p); Enric, Aleix, Shanti; Morales, Jordi; Ramsés. Pol.

Gols: Ramsés, Morales (2), Jordi (p)

Targetes grogues: Ramsés (2)
Targetes vermelles: Ramsés

Incidències: Partit de Quarts de Final de la Copa de Segona. Dos aficionats ribboners de la Penya Ribbonera Fals Egipci.