dijous, 2 de juny del 2011

ECV 1 - 1 Teixits Agell

La Cinta Vermella busca la victòria insistentment, però es troba amb poca punteria i un porter molt inspirat.

Amb només 7 jugadors l'ECV aguanta contra un rival prou tàctic, que va tenir poques ocasions.

Jordi D. empata de penal al darrer minut de partit.

Girona - GEiEG. La sorpresa va saltar a pocs minuts de l'inici, quan Marcel va presentar-se al camp, quan no s'hi comptava. Per contra, encara s'espera a Shanti, que va dir que vindria i encara se l'espera. No es descarta que s'hi presenti avui, al GEiEG.

Tampoc sense porter, un Ramsés tocat va enfundar-se els guants i va ocupar la porteria durant tota la primera part, amb molt d'encert: Aturant una falta des de la frontal de l'àrea i blocant pilotes per alt. En el gol no hi va poder fer res, perquè el xut llunyà va ser desviat en última instància per Morales, despistant el Fals Egipci.

L'ECV va sortir a sentenciar el partit de bones a primeres i ho va estar provant insistentment tot el partit. A la primera part, Jordi va enviar dues vegades la pilota al travesser: La primera a l'intentar una vaselina sobre el porter i la segona en un xut que va després d'impactar-hi, va botar sobre la línia. Morales, Yure i Aleix també ho van provar però sempre es van trobar amb les cames dels defenses o un encertadíssim senyor que ho va parar tot. Tití Enric, per la banda dreta va fer algunes internades i més d'un xut que va sortir fregant el pal. D'una centrada enverinada seva va sortir-ne una nova ocasió de gol. La pilota es va anar tancant convertint-se en un centre xut que, un cop superat el senyor porter, va impactar de nou al travesser (rodolí).

No hi havia puta manera de marcar
.

A la segona part Ramsés va deixar al porteria per Tití Enric, i Aleix i Marcel van intercanviar les seves posicions per mirar de buscar l'empat. Més tard va ser Yure qui es va enfundar els guants suats, però no va tenir massa feina sota pals. D'oportunitats en van seguir tenint més els ribboners, però no va ser fins al darrer minut, quan l'àrbitre va xiular un clar penal del senyor porter dels Teixits Agell sobre Ramsés. Dolcet va assumir la responsabilitat de llençar el penal a l'esquerra del senyor, establint l'emapt a 1 definitiu que deixa sense opcions de play-off als Teixits Agell.

Alineació: Ramsés, Enric, Marcel, Morales, Aleix, Jordi, Yure.

Gols: Jordi D. (p)

Incidències:
Unes vambes oblidades a la banqueta.
Una ungla del dit gros del peu dret perduda al terreny de joc.