dimecres, 2 de març del 2011

ECV 4 - 3 KTKRAK'S

- L'esquadra ribbonera talla en sec la mala ratxa amb una victòria èpica i de prestigi.
- Jordi Dolcet, Aleix, Yure i Marcel els golejadors de la nit. Ahir semblava que hi havia un concurs per veure qui feia el xixarro més espectacular ja que van ser els quatre gols de molt bella factura.
- L'ECV es planta al camp amb gairebé tot l'equip i això es nota en el joc, l'agressivitat i la pressió asfixiant. Les baixes de Gaspi, Moulinex i el Tigre de la Fageda no mermen l'efectivitat i els jugadors convocat ho donen tot i més.
- Al costat del camp del GEiEG, a l'estadi de Montilivi jugava l'altre equip de la ciutat, el Girona FC, que es va desfer del Granada CF amb un resultat de 2-0 davant de gairebé 10.000 espectadors i que el situa 5è a la classificació de la Liga Adelante.


Camp de gespa inmaculada del GEiEG, Girona 22.00h


Aquest cop sí! L'esquadra ribbonera amb 10 macarres tomben a un molt bon equip que sabia a què jugava, capgirant un marcador advers i imposant-se per un meritori 4-3.
El 7 inicial va estar format per Rustu sota els pals, la defensa formada per Morales a la dreta, Marcel de central i Shanti a l'esquerra, el mig del camp de gala amb Aleix i Jordi Dolcet i Tití Henric en punta. A la banqueta hi havia 3 vaques sagrades del club com Ramsès, Pol i Yure

El partit va començar de la pitjor manera possible i semblava que el guió era un esborrany dels últims partits disputats fins ara. L'equip rival es va avançar ben d'hora amb un contraatac perfecte i poc minuts més tard, sense deixar quasi respirar, va anotar el segon gol. El 0-2 tan matiner feia presagiar el pitjor, era un cop dur per els macarres ribboners. Però nois, aquí es ve a jugar però també a patir i a posar els collons. La màgia de Jordi "Sweet" Dolcet i la seva fam golejadora van donar els seus fruits i el jugador de terres de Ponent va anotar el primer gol ribboner amb un toc de classe. La cosa ja no pintava tan malament.

L'efectivitat, ofici i veterania dels gats vells contraris, van fer possible marcar el tercer gol i les esperances d'un empat o victòria local se les emportava el vent. Però pocs instants després, una desmarcada d'Aleix i una definició perfecte amb un golàs de vaselina per tota la puta esquadra en el 1 contra 1 amb el porter, va situar el 2-3 en el marcador electrònic que no funciona. Amb aquest resultat es va acabar la primera part.

L'inici de la represa va ser molt positiu per el conjunt ribboner. Els jugadors es van posar el mono de treball i gràcies a la pressió a la defensa rival, un eix defensiu sòlid i un mig del camp poderòs, van trobar el camí de la victòria.
El gol de l'empat va arribar gràcies a una magnífica assistència del porter Rustu dirigida a Fatty Yure que va ser més puta que les gallines i aprofitant l'error del central en el salt, un control orientat i una definició sutil amb una altre vaselina en veure el porter avançat, va suposar l'esperat empat a 3. A partit d'aquest moment l'equip ja no es conformava amb la igualada i anava a per el partit.

Els Ktkrak's no es van arronsar i van estirar les línies i ho van intentar de totes les maneres però la fortuna no els va somriure i no va ser fins a les acaballes del partit que la balança es va decantar per el costat ribboner. Va ser un xut potent i sec del Canyoner de Jafre, que es va treure de la màniga un cacau de llarga distància que el porter se la va menjar amb patates i amanida i que va donar aquests 3 punts tan necessaris, a més d'una injecció de moralina de cares al futur.

Gols: Jordi Dolcet, Aleix, Yure i Marcel
Alienació: Rustu (p); Morales, Shanti, Marcel; Jordi Dolcet, Aleix; Tití Henric (a la banqueta hi havia Pol Van Rol, Fatty Yure i Ramsès que tornava després d'una llarga lesió i que encara no està al 100%)


3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
enric ha dit...

Fantàstic. Gran victòria plena d'èpica i grapa.

Comandant Black ha dit...

es de mare puta cronica la aquesta. Felacitats als ribboners!!!