dijous, 10 de març del 2011

ECV 0 - 1 LoPutoKrak's

LoPutoKrak's derroten l'ECV per la mínima.

L'equip va fer un gran esforç defensiu i Rovira va estar estelar.

Girona - Camp de gespa immaculadament artificial del GEiEG. Sense Rüstü que estava al carnaval de Sitges, Gaspi que tenia assaig de gospel, ni Ramsés que es va ressentir de la lesió jugant a bolos amb el peu, l'ECV va sorprendre's de bon inici per l'alçada dels jugadors de LoPutoKrak's.

Aquesta anècdota no va tenir més trascendència, més que res perquè el gol dels recent descendits, no va arribar de cap. Va ser força al principi, però l'equip no es va deixar encomanar pel "ens fotran un curro" en forma de murmull que s'escoltava a les graderies inexistens del camp.

Sense desanimar-se es va convenir que calia ser forts en defensa i aprofitar les poques ocasions ofensives que se'ns presentessin. La tasca de recuperació de Dolcet i Aleix al mig del camp va ser clau per aturar les combinacions dels LoPutoKrak's, i en atac van conduir les situacions més perilloses sempre amb l'ajuda de Morales, incombustible. A les bandes s'hi van anar combinant Shanti, Enric i Pol, que poques vegades es van deixar guanyar l'esquena, tot i que quan això va passar, Rovira es va encarregar de posar mans providencials.

Marcel va cubrir l'eix de la defensa amb contundència, i com sovint passa quan la Cinta Vermella s'encalla, va tirar del carro creuant el camp i afegint-se a l'atac.

A dalt, Fatty Yure feia de boia i Molins, va rebre dues faltes a la frontal. Xuts llunyans desviats o estampats contra algun defensa, estirades providencials del porter rival, mistos, impresicions en l'última passada... aquestes van ser les raons per les que els ribboners no van estrenar el casillero electrònic apagat.

Vamos, lo de sempre. A partir d'ara farem les cròniques a partir d'una plantilla.


Alinació: Rovira (p); Pol, Marcel, Morales; Aleix, Dolcet; Molins. Yure, Shanti i Enric.

Gols: Messi (de barretina), Xavi, Messi (p) - Busquets (pp)

Targetes Vermelles: Van Persie (Platinato)