dimarts, 23 de desembre del 2008

Conservas Dani

ECV 8 - 2 Escopinyes amb Suc.

L'ECV aconsegueix igualar la seva millor ratxa de victòries a l'aconseguir la 4a consecutiva contra les Escopinyes amb Suc de Moià.

Dolç retorn de Shanti davant l'afició que el va veure formar-se com a lateral.


La pressió per aconseguir un resultat positiu davant els companys de les Escopinyes, es gira en contra de l'ECV en els primers minuts del matx, quan va ser incapaç de materialitzar les ocasions de gol que se li van presentar, arribant al descans amb 3 a 2 al marcador.

A la segona part, un ECV organitzat en defensa i en atac, va saber trobar força més ocasions i amb força més encert que a la primera part. Ramsés amb dos forts xuts va fer els seus dos gols; Marcel va aconseguir el seu segon gol a la sortida d'un còrner on el porter de les Escopinyes no va poder fer-hi res. Gaspi va marcar un gol en una jugada marca de la casa; Aleix va anotar dos gols que el fan el jugador més en forma de l'ECV amb 8 gols en els darrers 3 partits; i Rovira, fent de jugador a la segona part, per l'alternança sota els pals amb Ramon "Rustu", va aconseugir de cap, savant una mala sortida del porter rival, el seu primer gol com a jugador de l'ECV.

Després d'aquesta victòria, l'ECV entra de ple en el parón nadalenc i d'exàmens classificat a la tercera posició de la lliga de futbol7 de la UdG. Esperem que la parada hivernal no passi factura als jugadors i que l'eufòria dels èxits recents no enterboleixi la feina feta fins ara.

Alineació: Rovira (p), Marcel, Enric C., Vancells, Ramsés, Gaspi, Aleix, X. Arumí, Paco, Cufí i Ramon (p).
Gols: Ramsés (2), Aleix (2), Marcel (2), Gaspi i Rovira.
Amonestacions: -
Incidències: -
Setena jornada del Campionat de Lliga disputat al Servei d’Esports de la UdG.