dimarts, 16 de desembre del 2008

Air Wick

ECV 9 - 1 Ambientolats

L'ECV no afluixa i aconsegueix la tercera victòria consecutiva.

Segona golejada contra uns Ambientolats que no van saber trobar la manera de parar l'atac i gol ribboner.

La lesió en una mà de Ramon 'Rustu' Rivera feia preveure el pitjor, però la seva baixa sota els pals la va cobrir com Déu mana Joan Rovira, que va tenir la oportunitat de redemostrar la seva valua amb l'ECV, com tan ho havia fet en les darreres temporades.

De seguida el partit es va posar de cara pels ribboners, que van arribar al descans amb un contundent 5 a 0, i Albert Mutjé saludant amb la mà oberta (a l'estil Toni Bruins) els aficionats ribboners.

Marcel va aconseguir obrir la llauna a passada d'Enric, que va fer el segon en un falta sacada ràpida amb assistència de Gaspi. Poc després Xavier Arumí s'estrenava com a golejador de la Cinta Vermella al connectar un potent xut des de la frontal de l'àrea que es va colar pel pal llarg de la porteria dels ambientolats.

A la segona part, Aleix va aconseguir fer el seu segon hat-trick consecutiu i Ramsés aconseguia 2 gols més. Gaspi va fer un recital de bon joc i passades impossibles, ho va provar de mil maneres, però tan sols va aconseguir un gol.

En una jugada aïllada, els Ambientolats van aconseguir el seu únic gol.

Molt bona imatge la que va donar l'Exèrcit de la Cinta vermella el passat dijous a les 8 de la tarda. Amb confiança, tal com presagiava la portada d'El Mundo Deportivo, l'ECV va poder aconseguir allò que buscava, la victòria fàcil i oferint bon joc a la seva afició incondicional.

Alineació: Rovira, Marcel, Enric C., Vancells, Ramsés, Gaspi, Aleix; També van jugar, X. Arumí, Marc, Iván i Ramon.
Gols: Aleix (3), Ramsés (2), Gaspi, X. Arumí, Enric C.