dimarts, 9 d’octubre del 2012

EMPAT A 3 EN L'ESTRENA DELS RIBBONERS A LA LLIGA

Els jugadors ribboners han acusat la manca d'encert de cara a porteria i cedeixen l'empat contra un Vui Dir físic i ben ordenat

L'Exèrcit s'ha plantat al terreny de joc amb 8 jugadors i un nen, el fill d'en Juliano, que tot i la seva joventut ha demostrat maneres amb la piloteta del Barça. L'inici del match ens ha deixat un bon feix d'ocasions clares per l'equip ribboner, semblava que a poc a poc la màquina començava a engegar i en qualsevol moment podien avançar-se al marcador. Però ha estat l'equip verd i negre el primer en golpejar a l'estil Tison, amb un xut de fóra l'àrea que ha passat entre mig de les cames dels defenses, col·locant l'1 a 0 al marcador, tot les bones aturades inicials de Marc. La insistència dels bons de la pel·lícula ha donat els seus fruits col·locant l'1 a 1 de mans de Juliano, amb una jugada individual a l'àrea. 

A l'inici de la segona part el domini s'anava alternant, i en una jugada de mala sort Aleixanko ha blocat al davanter rival, provocant un penal que podia capgirar el resultat cap al bàndol dels jugadors del Vui Dir. Però el xuc a l'estil Ozil del davater verd i negre ha acabat al travasser i posteriorment a l'altra punta de camp, amb possible perill d'impacte per al públic present, que s'ha amagat allà on ha estat possible per evitar una massacre. Poc desprès, ha arribat el gol de Rustu, desprès de fer una jugada de killer de l'àrea, moment en què el públic i de forma espontània ha començat a corejar càntics de "Salinas! Salinas!". Tot i el domini de l'Exèrcit en ocasions de gol, una jugada aïllada amb una bona desmarcada del rival ha acabat amb l'empat a 2. 

L'intercanvi d'anades i vingudes ha permès a l'equip contrari forçar el 3 a 2 quan únicament quedaven 6 minuts pel final del partit, i tot feia preveure un inici amb derrota. L'Exèrcit ha hagut de moure fitxa i els ribboners han provat un canvi tàctic situant únicament dos defenses, Isaac i Aleix, que juntament amb Juan Pablo han demostrat solvència i sortida de pilota durant tot el partit a les línies defensives. La insistència i perseverança dels jugadors vermells a l'estil Goteborg ha acabat amb l'empat final a 3, amb un gol de jugada drenada que ha transformat el falç egipci Toison. En el xiulet final els jugadors de l'Exèrcit s'han mostrat satisfets amb el partit, tot i el regust agredolç per les nombroses ocasions fallades. Ja a la zona mixta Marc ha parlat sobre el comportament dels rivals: "Eso es teatro del bueno, teatro de calidad", desprès de les nombroses queixes a l'àrbit durant el transcurs del partit. 

Alineació: Marc, Rustu, Isaac, Aleix, Andrés, Juliano i Ramses.
Banqueta: Juan Pablo i el fill d'en Juliano.
Gols: Juliano, Rustu i Ramses.
Incidències: Cap persona de públic, una ampolla d'aigua Viladrau i una piloteta del Barça.

2 comentaris:

Comandant Black ha dit...

Bé equip! Ja anirem pulint la formació però aquest any pinta molt bé! Gran crònica Aleixanko! Buen debut Juliano, Rustu i Ram! Killers!

enric ha dit...

Molt bé, un empat contra els VuiDir no és mal resultat. En l'últim enfrontament crec que vam empatar a 1, i en l'anterior enfrontament vam perdre 3 a 6.

Bones sensacions! Seguiu així nanos!