dimecres, 18 d’abril del 2012

ECV 5 - 5 Joga Bonito

L'ECV i el Joga Bonito fan manetes.

Partit de contrastos al marcador. Primer fúcsia i després verd llimona. Amd destellos i cortinilla de estrellas.

Ramsés, Gaspi, Aleix i Isaac fallen els gols, però també en fan.

GEiEGato. La gespa sintètica mal tallada i regada abans de l'inici, amb intenció d'esquitxar els jugadors ribboners. L'àrbitre del bigoti xerrant durant els instants previs a l'inici del matx amb els jugadors rivals, amanit amb els mals resultats dels últims partits de l'ECV van fer córrer rumors entre els ribboners d'un GEiEGato per tal d'aconseguir el descens de la Cinta Vermella. 

Es pot excusar l'ECV en les baixes? Segurament no. Perquè a vegades som la polla i perdem, i a vegades som justos i també. Però de nou l'ECV es van presentar al camp sense porter, Marcel s'hi va oferir fins que es va fer mal al canell. Flavio estava mirant com el Madrid feia amics per Munic (perdó pel rodolí); Shanti es va tornar a oblidar que el partit era ahir i ara mateix acaba d'enviar un Whatsapp preguntant a quina hora juguem dissabte; Ignasi detingut preventivament des del dia abans de la vaga general; Rüstü havia de pujar al Pedraforca a rescatar un col·lega que no sabia si baixar per la tartera o demanar un taxi; Pol ha emigrat a Malta en busca d'un futur millor i de moment ha aconseguit formar part de la selecció nacional de futbol femení sub-18; i Morales no ha aconseguit desenganxar-se de l'última noia que va conèixer ara fa 8 setmanes al Tourmix.

Respecte l'anàlisi purament futbolístic, no sóc Pichi Alonso. Un Joga Bonito que va demostrar que el nom no fa la cosa. Gaspi estrenant el marcador sense electricitat a l'aprofitar un mal refús dels Joga Bonito. Típic baixon ribboner que fa que els rivals remuntin (1 a 2); Aleix empatant, però acabar la primera part 2 a 3. 

La segona part, atenció perquè això és pràcticament inèdit, l'ECV va capgirar el marcador. Potser el verb us sona de quan feu truita de patates i li heu de donar la volta. 5 a 3! Oju peligru! Grans Ramsés i Isaac generant perill i materialitzant algunes de les oacsions que van tenir. 

Però de seguida va tornar al guió original, el de deixar-se remuntar poc abans de la fi (5 a 5)

Destacar un darrer detall sense importància. La darrera ocasió de gol la van tenir els ribboners, a peus d'Aleix que aclaparat per aquesta nova situació, allunyada de qualsevol referència prèvia, va xutar la pilota una miiiiiiica massa alta. Després dels insults corresponents, i de les autolesions que es va aplicar Aleix, tothom va acceptar la seva part de responsabilitat.

Alineació: Marcel (p); Enric, Maño, Gaspi; Aleix, Isaac; Yure. Ramsés.

Gols: Gaspi, Aleix, Isaac i Ramsés (2).

Incidències: Ridiculousness. Senyors grans a qui han robat el Grecian 2000 que es comporten de manera infantil, fent rebequeries, rebotant-se i atrevint-se en el terreny de les imitacions de crits. 

2 comentaris:

Comandant Black ha dit...

m'agradaria corregir-te només en una cosa: van començar guanyant ells 2 a 0. Això és tot gràcies per la crònica Tití, com sempre tan equestre, tan simbiòtica i nanofílica. Destacar que li has donat un contrasentit en el ritme i has eixugat l'estructura dicotòmica fent ús de construccions totalment estimulants i imversemblants desvocades en el sentit essencial del teu tegmen.

Anònim ha dit...

Gaspi,el comentari l'has fet després de....que?No entendio nada,que es ese animaal!!!