dimarts, 19 d’octubre del 2010

ECV - Suc de Tro

Aquest dijous a les 22h. l'ECV debuta a la lliga del GEiEG en partit de la tercera jornada de lliga contra els Suc de Tro.

Els Suc de Tro ocupen la darrera posició a la lliga de Segona, havent disputat un partit, al perdre per 2 a 7 a la primera jornada contra l'Skonto de Risa.

La convocatòria de l'ECV la formen Marcel, Jordi D., Ramsés, Shanti, Aleix, Enric, Gaspi i Yure.

Només 8 jugadors a causa de les baixes de Xavi M. que no té vambes per jugar; Joan Rovira que ha anat a representar el club a la inauguració del macroprostíbul de la Jonquera; Pol V. que ha de fer la verema; i de Ramon Rüstü que se'n va de concert a Barcelona a veure els Dillinger Escape Plan. Yure ha aportat la seva particular crítica musical afirmant que: "Musicalment són molt bons, pero no és el meu estil, molt tècnics, són bastant flipants de com toquen aixo si"

Recordar que el reglament del campionat del GEiEG té força modificacions respecte la lliga de la UdG. Sobretot el tema dels canvis, que se'n poder fer tants com siguin necessaris, però sempre i quan el joc estigui aturat i havent avisat prèviament l'àrbitre.

3 comentaris:

Aleixanko ha dit...

Jo vindré amb els calçotets nets i una baralla de cartes per fer ambient a la banqueta.

Gasman ha dit...

Porteu una manteta que fotrà fred

Steak pie ha dit...

Ja serem prous?