dissabte, 23 d’octubre del 2010

ECV 5 - 4 Suc de Tro


L'ECV debuta amb victòria al GEiEG.

Aleix marca el primer gol de l'ECV a la nova competició.


Bon debut de Jordi D., que amb dos gols, ajuda a la victòria.
Ramsés, repescat aquest any, també marca dos gols.


Girona - 21 d'octubre de 2010.

Mitja horeta abans de l'inici del partit ja es deixaven veure alguns xaperos al voltant del camp de futbol7 del GEiEG. L'ECV debutava a la lliga de Segona divisió de Futbol7 i no es volien perdre aquesta bona oportunitat de fer l'agost en ple octubre.

Tot i la il·lusió del debut, l'ECV es presentava al matx en quatre per les quadre absències que presentava. Les més notables les dels dos porters, que van obligar a Tití enfundar-se els guants.

Amb un sol canvi a la banqueta (Shanti inicialment) l'ECV va sortir amb Enric (p); Yure, Marcel i Gaspi; Jordi D., Aleix; Ramsés.

Els ribboners van anar tot el partit per davant al marcador avançant-se amb un gol d'Aleix. Els Suc de Tro, que no era el primer any que jugaven, se'ls notava familiaritizats amb la competició i amb certa complicitat amb l'àrbitre del partit, que es va mudar per l'ocasió.

La màxima diferència en el marcador va donar-se poc abans d'acabar la primera part, amb un 3 a 1 favorable als ribboners, amb 2 gols de Ramsés, un de penal. Però com tantes d'altres vegades li ha passat a l'ECV, no es va saber mantenir l'avantatge, i es van deixar empatar just la final de la primera part.

A la segona, més esgotats per la manca de canvis, l'ECV va crear moltes menys ocasions, però es va mostrar endreçat en defensa. Dolcet va aconseguir el 4 a 3, i per culpa de la voluntat ribbonera d'ampliar l'avantatge els Suc de Tro van poder empatar en una jugada de contraatac ben finalitzada.

En aquest moment l'èpica es va posar de la part de l'ECV i Jordi D. arrodonia el seu debut amb el gol de la victòria a 2 minuts del final, en un sensacional xut des de la frontal de l'àrea.

Aliniació: Enric (p), Yure, Marcel, Gaspi, Ramsés, Jordi, Aleix; Shanti.
Gols: Aleix, Ramsés (2), Jordi (2)
Indecències: Partit de la tercera jornada de la Segona Divisió del GEiEG. Cap amonestació tot i les repetides queixes, absolutament justificades, de Ramsés per un agarrón a dins de l'àrea. Ni cap targeta als rivals per tallar contraatacs amb les mans ni per demanar indiscriminadament targetes grogues.

2 comentaris:

Gasman ha dit...

Sensacional crònica i vull afegir que malgrat els moments polèmics amb l'àrbitre i l'acusació de venjança que es va sentir al camp, l'ambient va ser respectuós i tant el suc de tro com l'ECV van fer "usufructe del fair play".

Anònim ha dit...

Gent! enhorabona per la primera victoria enel primer partit!!
anims i a seguir aixi!!

Long live Red Ribbon Army!!
Andrew