dijous, 22 d’octubre del 2009

Inscripcions (3a part)

Segons ha pogut saber el bloc de l'ECV a través de les declaracions al minixat de Pol V. la data de termini per les inscripcions s'allargarà com el bastó d'en Songoku (el de color vermell) almenys fins a mitjans de novembre, un cop hagin passat les festes de Sant Narcís.

Sembla ser que cada membre de cada jugador de l'equip haurà d'inscriure's cibernèticament a través d'un enllaç que ja ens encarregarem de penjar aquí, al facebook i a la Xina popular. Aquesta inscripció on-line no estarà activada fins la setmana que ve, segons a informat a Pol V. "una noia molt amable".

També es penjarà al web del Servei d'Esports una fulla d'inscripció de l'equip, com les dels darrers anys. En aquestes fulles es demana el nom i cognom dels jugadors, el codi de la UdG (u1054xxx) i el DNI.

Aquestes dades us les demanarem però per motius de seguretat serà millor que les envieu per correu a u1044951@correu.udg.edu.

Potser us preguntareu: quina puta necessitat hi ha de fer això? Aquestes dades són imprescindibles en cas que vulgueu aconseguir crèdits de lliure elecció (3 en donen) . Si ja els teniu, igualment estaria bé que facilitéssiu les dades per així estalviar-nos merders burocràticoadministratius abans dels partits.

En resum:
-Us haureu de matricular al servei d'esports via web
-El delegat de l'equip omplirà un full excel amb les vostres dades, que haureu de facilitar prèviament.
-com diria Joaquín Prats (E.P.D): "A jugar"




Gaspi (de vermell) i un jugador rival l'any passat durant un partit molt violent.

5 comentaris:

Antoniu de l'Arbre Sec ha dit...

Olé Gaspi!!
com remenes la pilota... i el mugró esquerre del rival.

Saliou Nyangué ha dit...

Soc el representant del jugador de l'ECV, Gaspi. Us he de comunicar que rebreu una denúncia per haver usat una imatge del crack sense haver pagat els corresponents drets.

Atentament,
el representant d'en Gaspi

Comandant Black ha dit...

Bones sóc en Gaspi, ja he parlat amb en Representant d'en Gaspi (Saliou). Li he dit que no s'amoini que no es prengui la seva feina tan seriosament. És nou però intenta fer bé les coses. Disculpeu companys si us ha semblat un comentari violent. Des d'aquí informo a la presidència del Club que la denúncia ni tan sols s'havia tramitat... ens veiem el pròxim entrenament. Salut

Abbasi Diallo ha dit...

Bones sóc el germà d'en Representant d'en Gaspi (Saliou) i he de dir a Gaspi que hauries de deixar que el meu germà fes la seva feina bé perquè si no no te'l prens seriosament i sembla que el fas ballar com una ballarina de balet en una concert de Heavy Metal sàdic escocès i llavors se sent perdut com els espectadors de "perdidos" quan s'han perdut 5 minuts d'un capítol qualsevol. I jo m'enfada això m0'enfado com en Bud Spencer en una festa de xinos carateques que li diuen gordo.

M'entens?

Comandant Black ha dit...

Germà d'en Representant d'en Gaspi. T'entenc però aquí es fa el que jo dic, com en un país comunista governat per un revolucionari més mort que viu en el centre d'un continent americà qualsevol.