dimecres, 23 de setembre del 2009

Inscripcions a la Lliga de les Estrelles (Damm)

No és per crear alarma però, que cadascú s'ocupi d'assabantar-se què coi vol dir que cada jugador s'ha d'anar a inscriure individualment al Servei d'Esporcs i que posteriorment, el delegat de l'equip ja farà l'equip. Diu que són 15 eurazos per cap.


Descripció: Sistema de competició consisteix en 4 grups de 12 equips, cada grup fa una lliga en el seu horari a una sola volta, i els 2 primers de cada grup es classifiquen per la fase final.

Dia: A partir del dilluns 2 de novembre

Hora: G1: dilluns i dimecres de 12 a 15h - G2: dilluns i dimecres de 18 a 21h - G3: dimarts i dijous de 15 a 18h - G4: dimarts i dijous de 18 a 21h

Lloc: Servei d'esports - zona esportiva del campus de Montilivi

Inscripcions: Fins el dilluns 26 d'octubre. Cada jugador s'ha d'inscriure individualment i, posteriorment, el delegat fa la inscripció d'equip.

Preu: 15€ per jugador

La mateixa informació: Aquí

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Confirmo la meva continuïtat a l'equip si el tècnic i president, aficionats i jugadors hi estan d'acord.
Genís

Anònim ha dit...

Ei!!

Per la meva part si també tothom hi està d'acord també confirmo la meva continuïtat a l'equip. Pel què fa als horaris, em va igual de bé els dilluns-dimecres de 18h-21h com els dimarts-dijous de 18h-21h. Si per motius laborals el dia del partit no sóc a Girona, llavors no podria venir. Fins ben aviat!

Xevi A.