dimecres, 6 de maig del 2009

NUEVA ASIA 4 - 5 ECV

La primavereta s'acaba.

L'equip es va despedir ahir de la temporada amb una victòria molt treballada contra els Nueva Asia. Sota un sol de collons Gaspi, Ramsés, Marcel, Paco, Pol, Arumí, Pere, Molins i Enric Mercury van defensar els colors de l'Exèrcit.

L'ECV només va anar per davant en el marcador fins l'1 a 1. Després el Nueva Asia va tenir el marcador sota control fins als darrers 5 minuts de partit, quan l'ECV va ser capaç de fer dos gols inextremis i endur-se els tres punts (4-5).

Arumí va tallar qualsevol intent de desbordament per la seva banda. Marcel i Paco van estar molt atents al darrere i van saber treure la pilota endavant cap a Pere o Gaspi amb precisió. Pere va fer un golàs de falta, Marcel va dirigir un cop de cap al pal llarg del porter, Gaspi va resoldre amb un bandau un embolic dins l'àrea contraria i Paco va salvar dos gols des de sota els pals en l'últim suspir de partit. Ramsés va fer tot lo difícil i va fallar davant el porter. Molins va obrir bé els espais, Pol va seguir en l'alt nivell dels últims partits i, Enric, relegat a la porteria, va tornar a fer un homenatge a Busquets pare.

Tot i el resultat l'ECV diu adéu a la Copa Primavera. Tan sols ens queda donar les gràcies a tots els que, ni que hagi estat en un sol partit, heu jugat amb nosaltres.

Visca l'Exèrcit (no el de les armes).
Visca la Cinta (no la d'en Peris).
Visca la Vermella (no la Roja que es va endur l'última Eurocopa).

Hem de quedar per fer un sopar. Ja correrà la veu.