dimecres, 22 d’abril del 2009

LA PARRA 4 - 3 ECV

Els mateixos arguments de sempre es tornen a repetir. Les baixes dels jugadors condicionen una alineació sota mínims de l'ECV, que planta cara, no es dóna per vençut i lluita fins l'últim minut per remontar el parcial de 4 a 0.

Ni Rustu, ni Andreu, ni Hugas, ni Genís, ni Aleix, ni Paco, l'equip d'ahir el van formar Enric C. a la porteria, Pol, Marcel i Xevi, en defensa; un doble pivot format per Gaspi i Guillem (cedit pel Nueva Asia) i Ramsés en punta.

El nivell que va demostrar l'ECV va ser alt i els jugadors van aguantar els 50 minuts de partit. Els dos primers gols que van encaixar (a la primera part) poden atribuir-se a la mala sort o a l'errada individual, però són coses que passen i seria injust assenyalar culpables, perquè no n'hi ha. El porter no hi va poder fer res. L'ECV ho provava per mitjà de Ramsés i Gaspi però no estaven encertats de cara a porteria. Les internades de Pol per la banda esquerra tampoc duien el perill esperat.

Enric C. va provocar un penal al fer caure un atacant de La Parra, i va esmenar la infracció aturant la pena màxima. Injecció de moral per l'equip, que ho va seguir intentant.

A la segona part, una rematada aparentment sense perill va costar el 3r gol a La Parra, i el 4t no va trigar en pujar al marcador.

Va ser llavors, quan l'ECV es va créixer i va aconseguir fer els 3 gols: 2 de Ramsés i un de Gaspi, i diverses rematades de Marcel i Xevi Arumí que s'internava per la banda dreta no van ser suficients per batre l'encertat porter rival.

Un partit emocionant que obliga a l'ECV a guanyar els dos propers partits si vol tenir un lloc als Quarts de final de la Copa Primavera.

Andreu, a Finlàndia va declarar que: "Ostakka makaara, markhalla ja kahdella jo pajlon saa"