divendres, 13 de març del 2009

Green Team 6 - 3 ECV

L'ECV plagat de baixes no pot superar l'equip verd i perd per 6 a 3.

La grip, els projectes musicals, lesions oculars i activitats d'oci a la neu, principals factors que condicionen la presència dels membres de l'ECV.

Partit en que hem hagut de jugar ple d'extracomunitaris, per manca de jugadors, s'ha començat guanyant 0-2 amb un gol de Xevi i un gran xut de Marcel.

S'ha arribat a la mitja part amb 2-2 després de dos gols de rebot aconseguits pels locals. A la represa l'ECV ha tirat la tovallola i ha encaixat 4 gols en 4 jugades.

Destacar la "lesió" de Pere que ha hagut de fer de porter i que Ramon ha aprofitat per reduïr les distàncies al marcador que ha acabat amb 6-3.

Segons les declaracions de Xevi A. al facebook de l'ECV: "Hem aguantat molta estona un 2-2, un resultat molt digne tenint en compte que només érem 4 jugadors de l'ECV (En Ramon, en Marcel, en Pere i jo)".

Xevi A. també ha volgut agraïr "l'ajut rebut per part d'en Lluís, jugador d'un altre equip, i d'en Pau i d'en Xevi, membres de l'afició rival però que han jugat amb l'ECV i gràcies a ells hem arribat a ser 7 jugadors!"

Agraïm a tots els assistents que donessin la cara per l'equip.