dijous, 19 de febrer del 2009

ECV - Sector del Vici / ECV - Equipo B

L'Exèrcit a retornat a la competició de la UdG després de la parada nadalenca, però no ha pogut seguir la ratxa de victòries.

en una setmana en que l'equip ha hagut de jugar dos partits, primer va caure 2 a 3 contra el Sector del Vici, i aquesta mateixa tarda ha perdut estrepitosament contra el Equipo B (2 a 6).

Contra el Sector del Vici, l'ECV pot justificar-se en les baixes, ja que sense cap dels dos porters, Albert Mutjé va haver de posar-se sota els pals, amb texans i cinturó. Prou bé ho va fer, m'han dit.

No se'ns ha informat ni de les alineacions ni de les alienacions que van patir els jugadors. Sí que sabem qui va fer els gols. Van ser l'Aleix quesegueix al capdavant de la llista de golejadors, i l'Hugas, peça clau per al funcionament de l'equip com a equip..

El partit d'aquesta tarda contra l'Equipo B ha estat un cagarro. La primera part dominada per complert, l'ECV s'ha situat 2 a 0, amb gols d'Hugas i Andreu. Ramon Rustu s'ha lluït en un munt d'ocasions. Ha estat sense cap mena de dubte el millor jugador sobre el camp.

A la mitja part algú ha dit blat, però com que no estava al sac, ni ben lligat, i en part perquè Hugas se n'ha anat, l'ECV ha rebut 6 gols. I vinga cap a casa a fer unes cervesones, uns porrets els que fumen i uns polvos els que poden, o els que els deixen, o els que tenen diners.

Alineació: Ramon, Pol, Marcel, Andreu, Marc, Hugas i Enric. També han jugat: Xevi A., Iván, Ramsés i Albert.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

per cert enric.
El dimarts van marcar l'aleix i l'hugas.

doncs res, si si, una puta merda de partit ahir!
adew andrew

Anònim ha dit...

gracies andreu