dimecres, 14 d’octubre del 2009

Últimes novetats

La incripció individual a la lliga finalitza el 26 d'octubre, així doncs teniu encara més d'una setmana per acostar-vos al Cervell d'Esports a materialitzar la vostra alta administrativa. Des de l'Exèrcit de la Cinta Vermella donem suport a la reforma de la modalitat d'inscripció creient que es fa per motius de millora infraestructural i organitzativa. Així doncs, de pagar 70 léuros per equip a 15 léuros per jugador donem per suposat que aquest any tindrem "petos" (i nets), i no haurem de pagar una fiança de 20 léuros cada vegada que volguem una pilota per jugar un partit de futbol.

Ja no parlem de l'estat de la gespa ni que les xarxes de les porteries tenen forats (a més dels forats que tenen les xarxes ja de sèrie). Això són figues d'un altre paner no li miris el dentat i qui estigui lliure de pecat que escolti la primera pedra.

Altres coses a comentar:

Una bona notícia a nivell esportiu en clau ribbonera. Finalment, Andreu Cufí no serà cedit a l'Espartac Peran de Praga i continuarà un any més a la disciplina de l'ECV. No cal afegir que té les portes del vestuari obert, que es veu que no les tanquen ni a la nit.

El fitxatge de Zé Lourenço finalment s'ha dut a terme. Tenim nou lateral dretà, esquerrà i ambidestrà. Segons ha pogut consultar el club en videos del youtube, Zé Lourenço ho fa igual de malament amb les dues cames. Això sí, ha confirmat que té en possessió un braçalet de capità i diverses perruques de diferents estils que ajudaran a caracteritzar l'equip abans de cada matx, abril o octubre, segons convingui.

Informar que Ramon "Rustu" ha donat senyals de vida renovant per l'ECV. En declaracions al minixat del bloc de l'ECV Ramon ha afirmat que: "finalment he decidit renovar una temporada més pels colors de l'ECV, tot i que els horaris... no són gaire bons ,aquest any podré coincidir poc a l'onze inicial+suplents, aixi que l'ECV necessitaria un altre porter a sota els pals i jo vindria a fer bultu x sortir a les mitges parts com a jugador revulsiu, així doncs, deixo la firma a les vostres mans."

Destacar la matització de que "l'ECV necessitaria un altre porter sota els pals."

Altres declaracions al minixat han estat les del crack mediàtic, productor musical, brakedançaire, geògraf, venedor de botiga de roba XXXXL, dissenyador gràfic, conductor de vehicles amb carnet B, Gaspi: "Va nenes que això fa bona pinta! Necessitem un parell més d'impresentables per fer patxoca i llestos."

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Novetat d'última mil·lèssima de segon: Marc rescindeix contracte amb el Juventus de Turí(sm) i negocia de pressa i corrents per sms amb Llussà i Mutgè el seu retorn a la disciplina ribbonera. Avui a les 8 del vespre el jugador farà la presentació oficial a la bodega d'en Jaume del carrer de la força.

D'altra banda, el capità Perilla Roja intentarà contactar amb Rovira perquè torni a enviar a la plantilla de l'ECV a buscar maduixes. De passada, el capità aprofitarà per demanar-li els calçotets, el jersei i la serra de fuster que encara li deu.

Per últim puntualitzar al redactor del bloc que porta olleres dels seixanta que no s'oblidi de Xavier Arumí, defensa inborrable de l'exèrcit que, malauradament, ja no es troba entre nosaltres...

perquè torna a viure a Vic.

Comandant Black ha dit...

Xarumí! Xarumí! l'afició coreja el seu nom com aquells dies en que el veiem tallar pilotes amb suma elegància, obrir el joc a la banda o fer una passada amb misto inclòs que es passejava pel centre del camp. Xarumí és un mite dins de l'ECV!

Som-hi ribboners!
Si aquest any no fem un sopar... podem dir que fotem pena. Salut

Capità Perilla Roja ha dit...

Volia dir que potser en Xarumí no vindrà a jugar, i que per tant pot ser una baixa important. Algú a parlat amb ell?

enric ha dit...

En Xarumí va firmar ahir al vespre a última hora la renovació per una temporada més amb l'ECV, a expenses del seu horari laboral.

Anònim ha dit...

Responent al primer missatge, això que ''malauradament ja no es troba entre nosaltres'' m'ha fet espantar a mi i tot!! xD Sort de l'aclariment final!! ;)

Espero poder venir a un bon número de partits.

I molt agraït per les bones crítiques!! ;)

"Saludus"

Xevi A.